Hunedoara: Aproape 75% dintre alegătorii comunei Baru s-au prezentat la urne, până la ora 18
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Aproape 75% dintre alegătorii comunei hunedorene Baru s-au prezentat, duminică, la urne, până la ora 18,00, pentru a-şi desemna prin vot noul primar al localităţii.

Procesul de votare s-a desfăşurat normal, fără incidente. Până la ora 18,00, au votat 74,56 % dintre cei 2.312 alegători, a declarat preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Baru, Corina Gîrz, citată de Agerpres.

În cele patru sate ale comunei - Baru, Petros, Livadia şi Valea Lupului - a fost amenajată câte o secţie de votare, acestea funcţionând în incinta şcolilor din fiecare sat. Cei mai mulţi cetăţeni s-au prezentat la vot în satul din centrul de comună, Baru, unde au votat 722 de persoane până la ora 18,00.

Alegătorii din comuna Baru pot opta, duminică, pentru unul dintre cei patru candidaţi înscrişi în cursa electorală, aceştia reprezentând PNL, PDL, UNPR şi PNG-CD, în ordinea înscrierii pe buletinele de vot.

Secţiile de vot se închid la ora 21,00, iar rezultatele scrutinului vor fi cunoscute în cursul zilei de luni, 17 ianuarie.

Alegerile din comuna Baru au fost organizate după ce fostul primar al localităţii a demisionat din funcţie pentru a candida, în decembrie 2010, la un mandat de deputat în Colegiul Haţeg-Ţinutul Pădurenilor, unde a reuşit să se claseze al doilea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel