Data publicării:

Horoscop, vineri, 7 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Peștilor. 

Mai avem trei zile cu Marte în Leu. Atunci când o planetă se apropie de ieșirea dintr-un semn, avem de-a face cu o manifestare a sa mai ciudată. Și când este vorba de Marte, ne putem da seama simpu că vor exista izbuciniri de furie mai des ca în alte cazuri. Din fericire, Luna se află în Pești. Vom visa mult cu ochii deshiși. 

Berbec

Simți o presiune pe umerii tăi pentru a demonstra ceva. Dar dacă stai puțin cu tine, îți vei da seama că este vorba de o frică. 

Taur

Îți vei da seama că viața depinde în funcție de starea ta interioară. Dacă ești nervos, vei da doar peste oameni care te vor irita și mai mult. 

Gemeni

Astrele îți atrag atenția că s-ar putea să fii mai sarcastic. Ți nu ți se va părea, dar apropiații îți vor comunica acest lucru. 

Rac

Atunci când este vorba de cei dragi, nu mai ții cont de bani. Vei fi destul de generos și vei dori să creezi clipe de neuitat. 

Leu

Te simți presat de timp. Dar s-ar putea să fie doar în capul tău. Ce trebuie să înțelegi tu este că graba strică treaba. 

Fecioară

Te irită comportamentul celor dragi. Dar în loc de a te plânge, astrele îți recomandă să te retragi pentru o perioadă. Te vei simți mai bine. 

Balanță

Ești foarte influențabil de către cei dragi. Cumva, îți este greu sau frică să îți expui punctul de vedere, așa că îl preiei pe al lor.

Scorpion

Evită certurile cu șefii. Marte este în casa carierei și poate aduce neplăceri. De asemenea, încearcă să nu fii prea autoritar cu aceia dragi. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să îți faci planuri de plimbare în acest weekend. Vei avea un dor de ducă nemaipomenit. 

Capricorn

Simți o epuizare pe toate planurile. Dar chiar și așa, reușești să livrezi rezultate nemaipomenite. Nu neglija, totuși, odihna!

Vărsător

Dacă ai putea să eviți confruntările, ar fi vis! Există riscul să exagerezi unele cuvinte și să provoci scandal, mai ales în relație. 

Pești

Ba muncești până nu mai poți, ba procrastinezi la greu. Cumva, îți va fi destul de greu să găsești un echilibru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel