Data publicării:

Horoscop, vineri, 23 iunie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de un careu Mercur-Neptun. 

Prima parte a zilei beneficiază de tranzitul Lunii în Leu, dar în a doua parte astrul emoțiilor va fi în Fecioară. Mercur din Gemeni se apropie de un careu cu Neptun din Pești. Finalul acestei săptămâni va fi unul destul de haotic pentru majoritatea dintre noi. Cu greu vom reuși să ne ținem de un program anume. 

Berbec

Marte se apropie de un careu cu Uranus. Rutina îți va displăcea enorm și vei alege să nu respecți unele promisiuni făcute. 

Taur

Unele situații familiale te indispun. Vei rămâne dezamăgit de dinamica dintre tine și unele persoane dragi. 

Gemeni

Te dai peste cap pentru toată lumea și când se termină ziua vei fi mâhnit. Astrele îți recomandă să ții cont de tine prima dată. 

Rac

A doua parte a zilei va fi mai pe placul tău. Totuși, astrele îți recomandă să nu te bazezi pe sfaturile legate de bani ale prietenilor. 

Leu

Ziua va fi caracterizată de o stare de nerăbdare permanentă. Anticipezi totul, ești agitat și nu reușești să aduci argumente solide pentru nimic. 

Fecioară

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Mai ales din punct de vedere profesional. Și nu crede nicio vorbă a șefilor până nu ai dovezi.

Balanță

Îți faci multe planuri pentru weekend, dar din păcate, prietenii nu vor fi serioși. Și vei fi nevoit să te adaptezi. 

Scorpion

Ai parte de tensiuni peste tot. Și la serviciu, și acasă. Dar nu ești dispus deloc să lași de la tine, să faci niciun compromis. 

Săgetător

Apar neînțelegeri cu partenerul. Bineînțeles, motivul principal este lipsa comunicării transparente. Deci nu da vina doar pe el!

Capricorn

Îți pierzi încrederea în colegi. Nu te mai poți baza pe unii dintre ei pentru niciun proiect. Astrele îți recomandă să fii mai tolerant. 

Vărsător

Pe plan amoros, vor fi multe discuții contradictorii zilele acestea. Astrele îți recomandă să nu faci deloc promisiuni celuilalt. 

Pești

Vei ajunge să te îndoiești de propria minte. Astrele îți recomandă să nu crezi că tot ce zboară se mănâncă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel