Data publicării:

Horoscop, vineri, 19 mai 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Luna Nouă în Taur. 

Pe 19 mai, avem Luna Nouă în semnul Taurului. Cel mai bun moment pentru a planta ceva, și la propriu și la figurat. Și să căutăm un refugiu. Soarele și Luna se vor afla în apropierea lui Algol. 

De asemenea, când Luna este conjunctă cu Algol, vom fi mai emotivi ca de obicei și vom trece prin numeroase experiențe dificile. Sau vom avea tendința de a ne implica în anumite proiecte cu totul. Și să uităm de noi. 

Berbec

Luna Nouă are loc în casa banilor. Astrele îți atrag atenție că ar trebui să îți schimbi perspectiva asupra bugetului personal. 

Taur

O zi nemaipomenită pentru a te ocupa de activități noi. Pentru a aduce prospețime în viața ta, atât personală, cât și profesională. 

Gemeni

Te gândești de prea multe ori înainte de a face sau spune ceva. Este posibil să fii epuizat și poate ar trebui să prioritizezi odihna. 

Rac

Vei fi atent la nevoile celorlalți, poate prea mult. Astrele îți recomandă să te aștepți și la evenimente surprinzătoare. 

Leu

Luna Nouă activează zona carierei. Vei primi atenție și validare, dar nu este cazul să te culci pe o ureche. Adică să nu lenevești!

Fecioară

Vei disprețui orice tentativă de îndreptățire a celor din jur. Ții foarte mult la corectitudine și la egalitate, mai ale în plan profesional. 

Balanță

Oamenii din jur îți vor atinge punctele cele mai sensibile, dar atenție, că nu o vor face în mod intenționat. 

Scorpion

Luna Nouă se petrece în casa relațiilor. Ai putea alege să stai de vorbă cu partenerul și să vă faceți noi planuri pentru viitorul apropiat. 

Săgetător

Este nevoie să îți alegi prioritățile, mai ales la serviciu. Pentru că altfel s-ar putea să pierzi ziua nerealizând nimic. 

Capricorn

Luna Nouă de astăzi este motiv de bucurie pentru tine. Așa că fă tot posibilul să te ocupi și de acele activități care îți fac plăcere. 

Vărsător

Vei dori să petreci timp de calitate cu familia. Și chiar nu ai nevoie de problemele altora. Poți adopta o attudine mai optimistă. 

Pești

Gândurile, ideile și vorbele tale vor fi apreciate. Mai ales dacă le spui fără niciun interes. De altfel, mintea îți este cel mai bun aliat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel