Data publicării:

Horoscop, vineri, 18 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus se apropie de un careu cu Jupiter. 

La finalul săptămânii, Venus retrogradă din Leu se apropie de careul cu Jupiter din Taur. Veți observa o tendință spre exagerare. Sau mai bine zis către supraestimare. Atunci când este vorba de chestiunile amoroase sau despre cele financiare. Tensiunea dintre Micul și Marele Benefic (re)aduce și multă creativitate sau dorința de a (re)încerca tot timpul ceva nou. Ne putem confrunta cu lipsa motivației atunci când vine vorba de partea monotonă a vieții. Risc mărit de cheltuieli și infidelități!

Berbec

Este un moment propice pentru a verifica dacă mai sunt proiecte neîncheiate la serviciu. Se apropie Mercur retrograd care îți poate da bătăi de cap!

Taur

Careul dintre Venus și Jupiter poate avea efecte destul de neplăcute. Ești într-o permanentă tensiune interioară. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu amâni nimic. Vor apărea alte proiecte care nu te vor lăsa deloc să te ocupi de cele mai vechi. 

Rac

Vei fi prea generos astăzi. Cu banii, timpul, talentele și energia. Astrele îți recomandă să fii mai rezervat, dacă nu chiar mai egoist. 

Leu

Astrele te sfătuiesc să nu îți faci propriile scenarii legate de ceea ce îți spun șefii. Până nu știi concret, nu are rost să fii bănuitor. 

Fecioară

Credința interioară este cea care contează cu adevărat. Astăzi vei avea nevoie de ea mai mult ca oricând. 

Balanță

Îți va fi greu să te concentrezi. Memoria pe termen scurt îți joacă feste. Astrele îți recomand să nu îți încarci programul. 

Scorpion

Trebuie să te împarți în două. Unele proiecte de la serviciu îți ocupă timpul, iar partenerul simte că îl cam neglijezi în ultima vreme. 

Săgetător

Trebuie să fii mai rezervat în discuțiile cu șefii. Nu crede că tot ce zboară se mănâncă! Răbdarea este cea care te va ajuta. 

Capricorn

Nu este cea mai bună zi pentru investiții! S-ar putea să te lași păcălit de unele povești care nu au nicio bază concretă. 

Vărsător

Dorințele tale nu se potrivesc deloc cu acelea ale partenerului. Și vor apărea multe contraziceri și tensiuni până la finalul zilei. 

Pești

Astrele îți recomandă să te gândești de două ori înainte de a lua o decizie pe plan profesional. Ai nevoie de alte detalii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel