Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, vineri, 14 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Horoscop zilnic. Soare sextil Uranus. 

Soarele din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. Mai ales în ceea ce privește gospodăria. În plus, în curând vom avea Luna Nouă în semnul Racului, moment bun pentru intenții legate de familie. 

Berbec

Vei fi destul de agitat la finalul săptămânii. Și cu greu te vei ține de program. Nu îți vor prii cu siguranță orele suplimentare. 

Taur

Ai avut câteva zile pline. Este cazul să îți planifici un sfârșit de săptămână calm, în care să îți reîncarci bateriile. 

Gemeni

O voce interioară îți va spune de fiecare dată dacă să faci o anumită investiție sau nu. Și poate chiar este cazul să nu te grăbești. 

Rac

Ești mult mai deschis la propunerile celorlalți. Atâta timp cât vor lua în considerare cerințele tale, vei avea altă atitudine față de ei. 

Leu

Nu prea ai control asupra a ceea ce se petrece în zona profesională. Dar adevărul este că atenția ta este în altă parte. 

Fecioară

Marte vrea să fii mai plin de viață, dar momentan te urnești greu. Te vor ajuta, în schimb, încurajările celor dragi. 

Balanță

Vei fi printre primii care vor experimenta efectele careului Nodului Sud cu Pluto. Senzația principală va fi aceea că nimic nu îți iese. 

Scorpion

Astrele te invită să nu îți dai cu părerea dacă nu ți se cere. Riști să atragi animozități și este ultimul lucru de care ai nevoie acum. 

Săgetător

Dacă ar fi după tine, nu ai munci nicio clipă astăzi! Dar uite că trebuie să te ocupi totuși de unele proiecte urgente. 

Capricorn

Partenerul va fi înțelegător și empatic. Trebuie doar să fii deschis față de el. Încearcă să fii mai comunicativ și la serviciu.

Vărsător

Tratezi chestiunile profesionale cu superficialitate, iar pe cele personale cu seriozitate. Încearcă, totuși, să nu procrastinezi nepermis de mult. 

Pești

Marte se va apropia de o opoziție cu Saturn din semnul tău. Vei fi reticent la mai toate propunerile apropiaților de petrecere a timpului liber. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel