Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, joi, 10 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem un trigon între Mercur și Jupiter. 

Mercur din Fecioară face un trigon cu Jupiter din Taur. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, nu avem cum să nu vă recomandăm să vă faceți strategii pe plan financiar. 

Berbec

Ideile tale vor fi apreciate de către șefi și colegi. Deci lasă frica și spune ceea ce gândești! Cu siguranță nu vei regreta!

Taur

Trigonul dintre Mercur și Jupiter este pe placul tău. Găsești soluție la orice problemă și reușești să îi ajuți și pe alții. 

Gemeni

Unele amintiri te irită. Dar poate este cazul să le privești altfel. Să încerci să scoți tot ce este mai bun din acestea. 

Rac

Îți mergea mintea de minune! Vei face unele conexiuni impresionante, chiar și pentru tine. Dar este important să îți știi valoarea. 

Leu

O zi bună pentru negocieri, mai ales la locul de muncă. Poți obține bani în plus, beneficii, timp liber sau unele propuneri în vederea avansării. 

Fecioară

Nu lăsa optimismul zilei să treacă fără a-l investi în ceva concret. Trebuie doar să vrei, că acțiunile vor veni de la sine. 

Balanță

Intuiția îți va funcționa, dar nu o vei lăsa să zburde. Unele frici te țin blocat și bineînțeles, că te vei frustra că alții ți-o iau înainte. 

Scorpion

Prietenii vor fi de mare ajutor. Așa că, dacă ai probleme, nu ezita să le spui despre ce este vorba. Creativitatea lor va fi salvatoare. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să fii mult mai atent la ceea ce transmit șefii. Și verbal, dar și non-verbal. Vei descoperi detalii importante. 

Capricorn

O zi nemaipomenită pentru activități romantice. Și nu trebuie să fie ceva exagerat. Chiar și o plimbare simplă va fi de efect. 

Vărsător

Familia îți consumă multă energie, dar îți și oferă multe. Așa că ai putea ca, măcar astăzi, să fii mai blând cu aceia dragi. 

Pești

Partenerul este de mare ajutor în absolut orice faci. Cumva vei începe să regreți unele lucruri răutăcioase pe care i le-ai spus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel