HOROSCOP. Top zodii care nu sunt făcute pentru a fi casnice
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Să fii femeie de succes şi mama în acelaşi timp este un lucru extraordinar de greu, iar cele care le pot îmbina pe amândouă se pot declara a fi nişte norocoase. Din ce în ce mai multe femei îşi compromit cariera doar de dragul copiilor şi pentru a le acorda acestora toată atenţia de care au sau nu nevoie.

1. Vărsător

Având în vedere că femeia Vărsător este cea mai libertină şi independentã fire a zodiacului, nici nu ne-am fi aşteptat la altceva. Aceasta uită de iubire şi de orice dacă i se impun anumite norme după care trebuie să se ghideze pentru a fi o „soţie adevărată" şi o „mamă ca la carte". Greşit! Ea va face tot ce o taie capul, va continua să meargă la job, iar atunci când vine vorba de gătit, alege o masă în oraş în loc să petreacă ore întregi în bucătărie.

2. Fecioară

Femeia Fecioară este destul de calmă, răbdătoare şi are un întreg sistem al ei pe care nu şi-l schimbă chiar dacă are soţ sau/şi copii. Instabilitatea o nelinişteşte şi-i place să aibă toate lucrurile sub control. Nu va sta în veci la cratiţă, deoarece i se pare o pierdere de vreme, iar comoditatea e la ea acasă. Preferă să se pisicească pe lângă partener pentru a-l determina să se ocupe de casă şi ea să facă orice altceva.

[citeste si]

3. Berbec

Femeia Berbec este extrem de energică, carismatică şi se plictiseşte extraordinar de repede de orice activitate repetată. Când e vorba de rutină, vrea să scape şi să îi facă pe cei din jur să ducă la bun sfârşit ceea ce, de fapt, îi era destinat ei. Încearcă să alterneze viaţa de familie cu cariera profesională şi, de cele mai multe ori, chiar îi iese acest lucru dacă are şi un partener care să o înţeleagă.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel