Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 25 noiembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Careu Marte-Saturn. 

Pe 25 noiembrie, Marte face un careu cu Saturn. Careul dintre Marte și Saturn este unul dintre cele mai neplăcute aspecte din teoria astrologică. Pentru că aduce dificultăți, limitări și provocări la tot pasul. Fără să ne dăm seama, ne inhibăm pornirile, devenim timizi și căpătăm o senzație cumplită de inadecvare. Și nu neapărat din cauza exteriorului, ci din cauza îndoielii de sine. 

Berbec

Careul lui Marte, guvernatorul tău, cu Saturn nu îți priește. Vei avea de-a face cu numeroase amânări și limitări. 

Taur

Te vei confrunta cu unele supărări din punct de vedere financiar. Nu îți convine deloc atitudinea partenerului în acest sens. 

Gemeni

Tensiunile din cuplu se înmulțesc. Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să nu exagerezi comportamentul partenerului. 

Rac

Îți dai cu stângul în dreptul și pe urmă te victimizezi. Încearcă să ai un program cât mai bine stabilit de care să te ții. 

Leu

S-ar putea ca dorințele tale să îi supere pe cei din jur. Vei pierde multă energie și timp încercând să îi convingi de ceva anume. 

Fecioară

Certurile din sânul familiei te obosesc. Problema este că nimeni nu vrea să apeleze la compromisuri. 

Balanță

Astrele îți recomandă să fii mai atent atunci când ești la volan. Sau când ai de efectuat unele comisioase. Graba strică treaba!

Scorpion

Astrele te invită să cheltuiești bani doar pentru ceea ce contează, nu pentru lucruri inutile. Fii mai cumpătat!

Săgetător

Din păcate, va fi una dintre acele zile în care te vei simți neînțeles de familie, partener sau de unii apropiați. Și va fi epuizant!

Capricorn

Tu trebuie să ai în vedere doar odihna. Restul nu contează atât de mult. Fă tot posibilul să eviți evenimentele superficiale. 

Vărsător

Prietenii te supără. Unele promisiuni nu pot fi ținute, de tine sau de ei. În plus, îți vei calcula destul de prost timpul. 

Pești

Vei reacționa urât de fiecare dată când cineva îți va da ordine sau va avea un ton autoritar cu tine. Încearcă să fii răbdător!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel