Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 21 septembrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Soarele face un trigon cu Pluto. 

Urmează trigonul dintre Soarele și Pluto. Care încheie Sezonul Fecioarei. Vom îmbina utilul cu plăcutul. Vom căuta acele activități de care să ne ocupăm cu obstinație. Mai ales pe plan profesional. Ne vom da seama că dorim putere și control asupra rutinei. Bineînțeles, este nevoie și de eficientizare susținută. Mâine vom avea Echinocțiul de toamnă. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Vei fi foarte vrednic astăzi! Vei reuși să termini toate treburile și să îți păstrezi timp pentru distracție și relaxare. Sunt și acestea importante. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna se află în semnul tău. Îți va fi mai greu să te desprinzi de emoțiile puternice și să rămâi rațional. Nu uita de pasiunile tale!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gospodăria are nevoie de mai multă atenție. Dacă s-a stricat ceva, poate că este cazul de o nouă achiziție, nu iar de o reparație. 

Rac/Ascendent în Rac

Reușești să îmbini utilul cu plăcutul. Orice activitate de care te vei ocupa va avea și o parte pentru sufletul tău. Poți face o călătorie cu sens. 

Leu/Ascendent în Leu

Poți face o investiție bună. Vei fi mult mai atent la calitate, nu doar la cantitate. Discuțiile cu familia te vor indispune, dar sunt necesare. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trigonul dintre Soare și Pluto îți conferă energie și tu nu trebuie să lași ziua să treacă fără să o folosești în mod concret. Fii atent la cheltuieli!

Balanță/Ascendent în Balanță

Atunci când crezi că nu mai ai putere, exact atunci mai poți un pic. Venus va face un careu cu Pluto. Stai departe de luptele de putere. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus se pregătește să intre în semnul tău. Încă nu este cazul să grăbești nimic pe plan amoros. Lasă lucrurile să se întâmple de la sine. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Te ții de toate promisiunile făcute și astfel, vei obține numeroase beneficii. Astrele îți recomandă să nu accepți imediat cerințele prietenilor. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Dacă vei călători, vei avea o serie de revelații. Îți vei da seama cât ai evoluat în ultima vreme și ce noi obiective îți poți pune de acum înainte. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu este cazul să exagerezi cu nimic. S-ar putea să ai mai mult de câștigat dacă vei alege o atitudine mult mai relaxată. 

Pești/Ascendent în Pești

Discuțiile cu partenerul de viață vor fi intense. Dar, astfel, veți afla lucruri uimitoare unul despre celălalt. Fii atent și la limbajul non-verbal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel