Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, sămbătă, 15 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de o Lună Nouă în Rac. 

Ne apropiem de o Lună Nouă în Rac. Familia va fi importantă zilele acestea. Ne va face mare plăcere să ne ocupăm de treburile gospodărești. Și cum Luna va face o opoziție cu Pluto, vom avea și tendințe extremiste. 

Berbec

Ești pus pe treabă! Chiar dacă ai sau nu o zi liberă. Pur și simplu ai foarte multe evenimente de care vrei să te ocupi. 

Taur

Gata cu munca! Este cazul să te și distrezi! Sau să vezi și partea bună a vieții. Nu doar să te plângi de ce nu poți controla. 

Gemeni

Îi acuzi pe ceilalți că folosesc metode nepotrivite, însă și tu la rândul tău vei face la fel. Cumva, trebuie să recunoști dublul standard. 

Rac

Știi că trebuie să faci unele achiziții, dar tot speri că poți obține o ofertă bună. Așa că este momentul să înveți să negociezi. 

Leu

Le reproșezi celorlalți că nu te încurajează și că nu te susțin în acțiunile tale. S-ar putea ca aceștia să rămână surprinși de acuzațiile tale. 

Fecioară

Marte vrea să faci totul pe repede înainte. Și adevărul este că totul îți va ieși din prima. Trebuie doar să fii dispus să încerci această variantă. 

Balanță

Faci eforturi imense pentru ceilalți, iar de tine uiți complet. Încearcă să te oprești pentru câteva clipe și să te gândești la priorități.

Scorpion

Cumva reușești să îi convingi pe apropiați să facă tot ce vrei tu. Ai o putere de convingere uimitoare! Deci folosește-o!

Săgetător

Ziua nu va fi una liniștită! Indiferent ce ai face. Pot apărea conflicte din motive puerile. Poate ar fi bine să îți dozezi energia. 

Capricorn

Vei avea un dor de ducă fantastic! Dar asta nu înseamnă că nu vei trece prin diverse încurcături în drumurile tale. 

Vărsător

Renunți la unele planuri din cauza banilor. Îți dai seama că nu este cazul să te întinzi mai mult decât te ține plapuma. 

Pești

Planurile tale nu sunt nepărat pe placul partenerului, mai ales cele în care este și el implicat. Vor apărea câteva tensiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel