Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 15 aprilie. Zodia care nu trebuie să se bazeze pe prieteni. Învață să te adaptezi!

Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Pxhere
Foto: Pxhere
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Vărsătorului. 

Luna își continuă tranzitul prin semnul Vărsătorului. Mulți vor privi aceste sărbători într-un mod mult mai detașat. Dar ce contează cu adevărat este tranzitul lui Marte în Rac, care nu este deranjat în niciun fel. Ceea ce înseamnă că toate eforturile noastre vor fi direcționate către familie. 

Berbec

Nu este ziua cea mai potrivită pentru a te grăbi! Viteza exagerată îți aduce mai multe pierderi. Deci îmbrățișează răbdarea.

Taur

Preocupările din punct de vedere financiar îți ocupă ziua. Astrele îți recomandă să fii mai prezent în viața de familie. 

Gemeni

Logica nu te ajută astăzi, însă intuiția îți va deveni aliat! Fii mai atent la ce simți în anumite situații și în preajma unor persoane. 

Rac

Nu te baza pe prieteni! Din păcate, în programul lor vor apărea schimbări neprevăzute. Învață să te adaptezi!

Leu

Este nevoie de comunicare deschisă în toate relațiile tale. Dacă nu, una dintre părți va munci mai mult decât cealaltă. Și pe nedrept. 

Fecioară

Partenerul este cel care te va liniști atunci când vei simți că nu vei mai putea. Pentru că vor fi și momente din acestea. 

Balanță

Fiecare om are o doză de neîncredere în propriile puteri. Dar astăzi nu este cazul să exagerezi. Pentru că îți vei dăuna mult. 

Scorpion

Nici nu te mai plângi de muncă. Fie că este vorba de serviciu, fie că este vorba de treburile gospodărești. Te împaci cu ideea. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu încerci să le faci tu pe toate. Pentru că nu vei reuși și vei avea niște sărbători pline de frustrări!

Capricorn

Stai destul de bine cu moralul, așa că nu te vei lăsa prins în discuțiile controversate din jurul tău. Și chiar vei fi apreciat. 

Vărsător

Dacă o faci o comparație cu aceeași perioadă, dar de anul trecut, îți vei da seama că ai devenit mai chibzuit. 

Pești

Prezența lui Saturn în semnul tău te face mai înțelept și profund. Înțelegi altfel sensul acestor sărbători. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel