Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 14 octombrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Sâmbătă se petrece Eclipsa de Soare. 

Sâmbătă, 14 octombrie, avem Eclipsa de Soare/Luna Nouă în semnul Balanței. Este un moment în care ne gândim la viitor, medităm, începem ceva, ne punem intenții. Semnul Balanței ne vorbește despre armonie, echilibru și relații, despre schimbarea doar prin ceilalți.  Această energie ușor ezitantă ar trebui pusă în culorile potrivite pentru a înțelege mai exact de ce are nevoie de oglindire pentru a se simți bine, de ce trebuie să aștepte mereu validarea în glasurile celorlalți?Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. Cei care pot folosi eclipsa sunt cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Berbec

Luna Nouă se va petrece în casa relațiilor. Acest eveniment te poate ajuta să vezi cu ochi diferiți atitudinea partenerului. 

Taur

Astrele te invită să îți schimbi stilul de viață. Dacă se poate, chiar să aduci unele îmbunătățiri rutinei zilnice. 

Gemeni

Configurația astrală te invită la distracție și voie bună. Așa că trebuie să îți faci programul astfel încât să te ocupi de pasiuni. 

Rac

Vei fi orbit de preocuparea pentru bunăstarea familiei. Este foarte important să nu depășești limitele personale ale celor dragi. 

Leu

Astrele îți recomandă să te plimbi sau să înveți ceva nou. Cu siguranță, vei fi destul de vorbăreț. Dar apropiații au nevoie de tine așa. 

Fecioară

Ar trebui să ai o listă de cumpărături. Dacă nu, există riscul să faci multe cheltuieli pe lucruri care nu îți sunt de folos. 

Balanță

Noutate. Acesta este cuvântul cheie al zilei. Eclipsa se petrece în semnul tău. Este posibil să fii cuprins de multe emoții. 

Scorpion

Odihna nu este doar un moft. Este necesară. De aceea, ar fi bine să nu accepți toate propunerile celor din jur. 

Săgetător

Este o zi potrivită pentru a-ți face planuri de viitor. Sau de a lua legătura cu oameni care te pot ajuta la realizarea lor. 

Capricorn

Chiar dacă ai sau nu o zi liberă, vei fi cu mintea doar la carieră. Este ceva ce te preocupă și nu poți să te deconectezi. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să cauți oameni mai inteligenți și experimentați și să porți discuții cu ei. Sigur vei învăța ceva folositor!

Pești

Luna Nouă de astăzi are rolul de a te face să îți conștientizezi puterea interioară, dar și consumul inutil de resurse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel