Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie, cu numerologul Mihai Voropchievici. La cine este Vunjo
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Iată ce anunță numerologul Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 29 mai - 4 iunie 2023. 

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Berbec

Berbecul primește un sfat serios. Atenție, Berbecule, este cazul să abordezi altfel toate problemele care te interesează! Cu alte cuvinte, schimbă tactica, schimbă macazul.

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Taur

Taurul a primit aproape o certitudine: faptul că cineva care se gândește intens la un Taur îi va trimite un cadou minunat. 

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Gemeni

Urmează să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare. E vorba de o renaștere în planul tuturor disponibilităților fizice și psihice. Deci, cu alte cuvinte, îi mai aduce cu picioarele pe pământ pe cei din zodia Gemenilor. 

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Rac

Este zodia care va avea protecție pentru săptămâna următoare. Singurul semn care vă va proteja de toate forțele malefice și care ne înconjoară în univers este luna Eol. 

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Leu

Runa spune că aceşti nativi trebuie să fie pregătiţi pentru o suită de schimbări majore în săptămânile imediat următoare.

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Fecioară

Primiți cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. Vești mai bune ca aceasta pentru Fecioare nu au mai venit de mult. Ele erau axate mai mult pe muncă. 

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Balanță

În schimb, Balanța, după săptămâna anterioară, mai grea, mai complicată, va putea găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care o frământă, angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. 

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Scorpion

Scorpionul e sfătuit să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt făcute pentru toți Scorpionii care știu să aștepte. Şi ei ştiu să aştepte, au o răbdare de nezdruncinat.

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Săgetător

În schimb, Săgetătorul preia o sarcină mai grea, pentru că are nevoie de forță, putere şi tărie. E o săptămână puțin mai complicată și va trebui să ştiţi că nu sunteţi singuri, iar astrele vă încurajează să fiți puternici și rezistenți. 

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Capricorn

Va avea o bătălie de dus în săptămâna următoare, dar sfatul runei este să nu fie îngrijorat, deoarece va câștiga în mod sigur. S-a învățat să câștige, chiar dacă e bătălie sau nu, el vrea să fie în permanență un câștigător. 

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Vărsător

Vărsătorul e isteţ de data aceasta şi apare Vunjo la el.

Horoscop RUNE 29 mai - 4 iunie Pești

Peștii au un mesaj dublu: să se mai relaxeze că a plecat Vunjo de la ei, să nu-și mai facă probleme și să-şi scoată din minte că cineva apropiat lor și drag are o problemă de sănătate. Nici gând de aşa ceva. Cineva foarte apropiat vouă are o sănătate de invidiat. 

Sursa: Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel