Data publicării:

Horoscop, miercuri, 28 iunie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Conjuncție Venus-Lilith. 

Venus reprezintă feminitatea/frumusețea/iubirea, iar Lilith independența/tot ce este reprimat într-o femeie. Și cum acestea se întâlnesc pe tărâmul Leului, vă puteți da seama că vom avea de-a face cu unele situații destul de provocatoare. Ce poate ieși din asta, depinde doar de noi. Soarele din Rac se apropie de un trigon cu Saturn din Pești. 

Berbec

Astrele te invită să fii mai cumpătat din punct de vedere financiar. Dar și cu declarațiile romantice. Nu este cazul să demonstrezi nimic nimănui. 

Taur

O parte din tine va fi destul de rebelă astăzi. De parcă a fost adormită și acum s-a trezit la realitate. Familia va fi destul de uimită. 

Gemeni

Îți faci o mulțime de scenarii și ajungi să crezi în ele. Beneficiezi de talent oratoric, așa că nu ezita în a-l folosi. 

Rac

Este important să te răsfeți, dar nu într-un mod exagerat. Unele cheltuieli vor fi făcute pe fond emoțional și te vei plânge zilele următoare. 

Leu

Conjuncția Venus-Lilith îți aduce carismă, magnetism și curaj. Deci ai face bine să le folosești și să vezi jumătatea plină a paharului. 

Fecioară

Unele gânduri îți dau târcoale și te gândești dacă să le bagi în seamă sau nu. Stai departe de partenerii indisponibili. 

Balanță

Unii prieteni se poartă prea frumos cu tine. Și te gândești că sigur o fac intenționat, că au un scop. Cu răbdare, vei afla. 

Scorpion

Provocările din carieră te vor scoate în față vrei nu vrei. Deci nu ezita să te faci remarcat, să propui soluții și să îți ceri drepturile.

Săgetător

Astrele îți oferă susținere dacă ai de susținut prezentări. O zi bună pentru educație și pentru a alege destinația pentru vacanță.

Capricorn

Astrele îți recomandă să fii mai îndrăzneț din punctul de vedere al investițiilor, dar să nu îți pierzi capul total. 

Vărsător

Cei singuri vor fi atrași de persoane narcisiste. Iar cei care sunt deja într-o relație vor simți nevoia de confruntare cu partenerul. 

Pești

Te dai peste cap la serviciu să le faci pe plac colegilor. Și uiți care este de fapt obiectivul tău. Să îți faci treaba bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel