Horoscop, miercuri, 24 mai 2023
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 24 mai 2023, 08:26
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Ne apropiem de un sextil Venus-Uranus. 

Careul dintre Jupiter și Marte încă se simte, deci veți observa în continuare rezistența la schimbare. Și asta nu din cauza unor alinturi, ci din nevoia de siguranță și stabilitate. Luna tranzitează în prima parte a zilei semnul Racului, după care va păși în cel al Leului. 

Berbec

Tensiunile interioare vor crea momente destul de stânjenitoare. Vrei să faci multe, dar îți dai seama că nu ai resursele necesare în acest sens. 

Taur

De obicei, ești cel care frânează orice proces. Ei, de data aceasta, s-ar putea să fii tu cel care va pune în mișcare lucrurile. 

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, încă este slăbit. Dar asta nu te împiedică să comunici, să ai replici inteligente și chiar ironice pe alături. 

Rac

Până la prânz, vei fi mai sensibil și irascibil. Dar după, îți vei mai reveni. Încearcă să respecți și drepturile celorlalți. 

Leu

Simți nevoia de a te apuca de ceva, dar nu îți dai seama de ce anume. De fapt, ai multă energie care trebuie consumată. 

Fecioară

Te contaminezi prea ușor cu problemele celorlalți. Astrele îți recomandă să înveți să îți creezi un scut în asemenea cazuri. 

Balanță

Venus se apropie de un aspect armonios cu Uranus. Deci vei simți să faci lucrurile diferit, mai ales în zona carierei. 

Scorpion

Multe dintre ideile partenerului îți provoacă tensiuni. Încearcă să nu iei nimic personal și să schimbi perspectiva. 

Săgetător

Te atrag ideile celor din jur, dar îți vei da seama repede că nu pot fi puse în aplicare. Deci mai bine bazează-te pe ale tale. 

Capricorn

Te consumi prea mult pentru orice nimic. Ar fi cazul să înveți să te detașezi de o situație, dacă nu este una importantă. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să trăiești mai mult în offline decât în online. Poate mai lași telefonul și iesi la o simplă plimbare. 

Pești

Discuțiile cu colegii nu sunt pe placul tău. Dar nici nu le poți evita. Încearcă să îți ocupi timpul liber cu ceva folositor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?