Data publicării:

Horoscop, miercuri, 22 noiembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Soarele intră în Săgetător.

Soarele intră în Săgetător. Sezonul Săgetătorului este cel care ne ajută să ne deschidem mintea, să ne lărgim perspectiva și pentru a-i încuraja și pe alții să se dezvolte. Ieșirea din zona de confort nu este ușoară pentru toată lumea, dar acest sezon ne va ajuta până pe 22 decembrie să devenim mai ambițioși. Însă atunci când vine de acest tranzit al Soarelui, nu vorbim de plictiseală. Nimic nu este banal.

Berbec

Astrele te invită să te uiți întotdeauna în față, să vezi doar jumătatea plină a paharului și să te ocupi de evoluția ta. 

Taur

Vei fi mai preocupat de bugetul la comun. Îți dai seama că urmează o serie de cheltuieli și vrei să ai totul stabilit cu partenerul. 

Gemeni

Soarele intră în casa a șaptea, cea a relațiilor. Și în curând, va intra și Marte acolo. Ai nevoie să acorzi atenție partenerului. 

Rac

Te apucă hărnicia! Și la serviciu, dar și acasă. De multe ori, munca te ajută să treci peste momente grele. 

Leu

Soarele tranzitează casa pasiunilor și a creativității. Deci ai face bine să mai faci și altceva pe lângă muncă. 

Fecioară

Te vei preocupa pentru bunăstarea familiei, dar și pentru estetica locuinței. Vrei să faci unele îmbunătățiri. 

Balanță

Mintea ta va fi precum un burete. Vei fi avid după informații, curiozitatea va fi la un nivel uriaș. În plus vei dori să călătorești. 

Scorpion

Chestiunile financiare vor fi prioritare pentru tine. Vei face tot posibilul să nu cheltuiești aiurea. Ai nevoie de stabilitate. 

Săgetător

Soarele intră în semnul tău. Vei primi energie, vitalitate și chef de a face multe lucruri. Important este să nu te lași pradă procrastinării. 

Capricorn

Începe o perioadă de hibernare pentru tine. Vei sta mai retras, vei amâna participarea la unele evenimente și vei fi mai econom cu vorbele. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să fii mai sociabil. Să ieși în lume, să te bucuri și să îți faci planuri pentru viitorul apropiat. 

Pești

Soarele tranzitează casa carierei. Astrele te invită să fii mai conștient de propria valoare și să nu mai accepți jumătăți de măsură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel