Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, miercuri, 12 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Nodul Sud întră în Balanță, iar Nodul Nord se duce în Berbec. 

Pe 12 iulie, axa Nodurilor Lunare se schimbă. Nodul Sud iese din Scorpion și intră în Balanță, iar Nodul Nord trece din Taur în Berbec. Până la final de ianuarie 2025, tendința principală va fi aceea a dezechilibrului în relații. Afective sau profesionale. Și va trebui să ne asumăm când ceva nu merge și să spunem fără frica de a fi abandonați. Parteneriatele se vor schimba. Ideea de dreptate la fel. Nodurile nu aduc neapărat evenimente precum tranzitele planetelor, ci mai degrabă o tendință accentuată a întregii planete. 

Berbec

Schimbarea Nodurilor Lunare vrea să îți dea o lecție în ceea ce privește relațiile. Nu îți neglija propria identitate!

Taur

Vor apărea multe dezechilibre în ceea ce privește condițiile de muncă. Este momentul să spui ce anume nu îți convine. 

Gemeni

Pasiunile tale nu trebuie abandonate doar pentru a le face pe plac apropiaților. Trebuie să îți dai seama care îți sunt prioritățile. 

Rac

Vei avea nevoie de un echilibru între viața familială și cea profesională. Și nu este cazul să amâni! Pentru că oricum vor apărea evenimente!

Leu

Studiul și călătoriile vor deveni teme importante. Dar ai grijă să nu îți pierzi contactul cu realitatea. Să rămâi pragmatic. 

Fecioară

Din când în când, este bine să îi asculți și pe ceilalți din punct de vedere financiar. Că poate nu le știi tu pe toate. 

Balanță

Nodul Sud își începe azi tranzitul în semnul tău. Până la începutul lui 2025, vei fi nevoit să găsești un echilibru în ceea ce privește sănătatea. 

Scorpion

Trebuie să îți dai seama unde muncești mult și fără rost. Nu te mai poți baza pe alții, dar nici nu merită să te sacrifici. 

Săgetător

Răsfățurile și alinturile nu vor fi permise de astre. Deci este nevoie să îți faci planuri serioase pentru viitorul apropiat. 

Capricorn

Cu Nodul Sud în casa carierei, vei trece prin numeroase provocări ca să îți dai seama că, până la urmă, tot familia contează mai mult. 

Vărsător

Cu informațiile acumulate și diplomele adunate, nu faci nimic până nu le pui în practică. Mulți dintre voi vor avea un dor de ducă fantastic. 

Pești

Pierzi energie și respirând. Astrele îți atrag atenția că este momentul să îți găsești o rutină echilibrată și să te ții de aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel