Data publicării:

Horoscop, miercuri, 10 mai 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Mercur este încă retrograd. 

Mercur se apropie de mersul direct în semnul Taurului. Recomandarea principală este aceea de a nu grăbi absolut nicio activitate. Cel mai bine ar fi să plecați la drum cu intenția de a avea răbdare dacă lucrurile nu vor ieși din prima, și mai ales dacă vă veți lovi de unele încurcături. Jupiter se pregătește să iasă din Berbec, deci unii dintre voi vor avea excese de energie. 

Berbec

Te mai bucuri câteva zile de prezența lui Jupiter. O atitudine încrezătoare este cea care te va ajuta să obții multe. 

Taur

Pe alocuri, te vei simți blocat. Dar adevărul este că nu trebuie să se întâmple neapărat astăzi ce îți dorești. 

Gemeni

Este ceva ce nu îți convine, însă în loc să stai puțin cu tine sa îți dai seama, alegi să te implici în activități superficiale. 

Rac

Partenerul nu se comportă conform așteptărilor tale. Dar adevărul este că te și concentrezi prea mult pe comportamentul lui. 

Leu

Poate fi una din acele zile în care simți că nu ai nimic sigur, mai ales la serviciu. Așa că ai grijă la discuțiile în care te implici. 

Fecioară

Discuțiile despre bani sunt deranjante, dar necesare. Astrele te invită să încerci să vezi totul în ansamblu, nu în detaliu. 

Balanță

Cu Venus în același semn cu Marte, poți spune că beneficiezi și de blândețe, dar și de hotărâre. Le poți folosi în carieră. 

Scorpion

Astrele te invită să îți dai seama cât de importantă este cariera pentru tine și dacă merită să sacrifici multe pentru aceasta. 

Săgetător

Vei avea tendința de a căuta permanent scuze și vinovați. Dar nu uita că și tu trebuie să îți asumi o parte din responsabilitate. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu te dai ocupat atunci când familia îți cere sprijinul. De asemenea, discuțiile cu copiii vor fi destul de complicate. 

Vărsător

Îți pui prea multe întrebări. Astfel, pierzi timp prețios în care ai putea trece la fapte. Poate că oboseala își spune cuvântul. 

Pești

Te răzgândești prea des. În loc să insiști cu asta, nu mai bine te ocupi de altceva? Și cu siguranță va veni și claritatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel