Data publicării:

Horoscop, marți, 8 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Careul Soare-Jupiter continuă. 

Încă ne aflăm sub influența careului dintre Soarele din Leu și Jupiter din Taur. Ce poate aduce un careu între cei doi aștri? Optimism forțat, exces de zel, mândrie. Ego-ul nostru va fi testat. Vom avea nevoie de moderație. Cei care vor resimți din plin acest aspect vor fi cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Berbec

Din dorința de a demonstra sau dintr-o generozitate debordantă, vei face unele cheltuieli pe care le vei regreta pe urmă.

Taur

Vrei să te impui în fața familiei și se va lăsa cu artificii. Încleștarea orgoliilor va duce la vorbe destul de dure și fapte nedorite. 

Gemeni

Mercur se apropie de un trigon cu Jupiter. Îți recomandăm să vezi jumătatea plină a paharului. Și problemele se vor mai rezolva. 

Rac

Lauda de sine nu miroase a bine. Mai ales când este făcută în mod excesiv. Deci trebuie să te ferești de tendințe narcisiste. 

Leu

Cauți validarea cu lumânarea la locul de muncă. Oamenii vor spune ce vrei tu să auzi. Dar doar ca să scape de tine. 

Fecioară

Cu Mercur și Marte în semnul tău, ți-ar face bine să fii mai activ, dar și mai curios. Procrastinarea nu îți face bine deloc. 

Balanță

Astrele te invită să fii mai circumspect. Să alegi să stai în banca ta și să nu te implici în nicio situație controversată. 

Scorpion

Profesional, lucrurile merg. Dar tu îți dorești ca și partea personală să fie pe placul sufletului tău. Doar că asta depinde de mulți factori. 

Săgetător

Vrei să fii văzut ca o persoană autoritară și serioasă. Asta depinde doar de tine, să știi! Și chiar știi cum să obții rezultatul dorit. 

Capricorn

S-ar putea să fii prea pretențios. Și astfel, poți rata din vedere unele detalii importante. Vei primi unele sfaturi bune. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu grăbești nicio decizie relațională. Fie că ești singur, fie că ai un cuplu de ceva timp. 

Pești

Ți se pare că muncești mult și nu ești apreciat la adevărata valoare. Mai sunt și zile din acestea în care nu primești deloc laude. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel