Horoscop, marți, 6 iunie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop. Venus se apropie de un careu cu Nodurile Lunare. 

Venus se instalează în semnul Leului, unde îl avem și pe Marte. Deci vor fi multe porniri mai războinice. Iar Venus ace un careu cu Nodurile Lunare și o opoziție cu Pluto. Zilele următoare, ne vom confrunta cu multiple tensiuni interioare legate de relațiile amoroase. 

Berbec

Vei pune accent pe respectarea drepturilor. Nu vei începe nicio negociere până când nu vei simți că va fi cazul. 

Taur

Te vei înțelege din ce în ce mai greu cu familia. Ea vrea ceva, tu cu totul și cu totul altceva. Și bineînțeles, nimeni nu lasă de la el. 

Gemeni

Îți vin unele idei, însă nu este momentul să le pui în acțiune. Cel mai bine ar fi să mai aștepți câteva zile în acest sens. 

Rac

Vei fi poate prea atent la nevoile celorlalți, și mai deloc la ale tale. Încearcă să nu cheltuiești sume mari pentru străini. 

Leu

Cu Venus și Marte în semnul tău, ai parte de inspirație, curaj și pasiune. Important este să vezi partea plină a paharului. 

Fecioară

Sunt zile bune pentru studiu, educație, dezvoltare. Indiferent de vârsta și etapa în care te afli. Informație găsești peste tot. 

Balanță

Dacă te vei baza prea mult pe sprijinul celorlalți, s-ar putea să ai unele dezamăgiri. Cu siguranță și tu ești capabil. 

Scorpion

Tensiunea din carieră își va lăsa amprenta și asupra vieții personale. Cert este că îți va fi greu să găsești un echilibru. 

Săgetător

S-ar putea ca unele discuții cu colegii să te scoată din zona de confort. Va trebui să depui mai mult efort pentru unele proiecte. 

Capricorn

Unele evenimente ți se vor părea copleșitoare. Astrele îți recomandă să încerci să te detașezi. Mai ales dacă nu ești implicat direct. 

Vărsător

Relațiile vor fi complicate. Și nu doar din cauza celorlalți. Nici tu nu știi ce vrei și uite așa se ajunge la tensiuni și reproșuri. 

Pești

Trebuie neapărat să îți găsești un proiect profesional în care să te implici și cu drag! Altfel, te vei plictisi cumplit la serviciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel