Data publicării:

Horoscop, marți, 29 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Venus este încă retrogradă. 

În curând, Venus își va opri retrogradarea în semnul Leului. Și ca orice planetă care se pregătește de staționare, ne va oferi o porție sănătoasă de dezorientare și blocaje. Mai ales pe plan amoros sau financiar. Așa că recomandarea astrelor va fi de a amâna deciziile importante. 

Berbec

Ești mult mai deschis către ceilalți. Alegi să îi asculți, auzi și să îi și urmezi. Câteodată este bine să te lași și pe mâna altora. 

Taur

Evenimentele legate de familie te vor zăpăci pe bune. Dar te vei simți util. Chiar simțeai nevoia să aparții unui proiect. 

Gemeni

Îți va fi greu să te gândești la aici și acum. Vrei să îți faci planuri pe lungă durată, dar nu ai niciun element stabilit. 

Rac

Ne apropiem de o Lună Plină în conjuncție cu Saturn. S-ar putea să te simți epuizat orice ai face. Așa că prioritizează odihna!

Leu

Teoria ca teoria, dar practica este cea care îți face probleme. Mai ales dacă te vei gândi toată ziua la cum să faci mai mulți bani. 

Fecioară

Tu zici că fugi de haos, dar nu știu cum se face că doar de el dai. Poate pentru că ai nevoie să înveți să gestionezi crizele din viața ta. 

Balanță

Muncești mult și nu vezi roadele eforturilor tale. Sunt zile în care, orice am face, lucrurile nu se mișcă așa cum ne-am fi dorit. 

Scorpion

Ai mare nevoie de afecțiune. Doar că persoanele dragi au mult de muncă și nu vor avea timp de nevoile tale. 

Săgetător

La serviciu se discută aprig despre planuri și strategii. Dar mai deloc despre următorii pași în mod concret. Vei fi constant nelămurit. 

Capricorn

Îți dai seama că, la serviciu, trebuie să ai o atitudine cât mai detașată. Nu să te comporți ca acasă, în sânul familiei. 

Vărsător

Stai cu gândul doar la bani. Faci calcule peste calcule și tot nu ajungi la un rezultat pozitiv. Trebuie să fii mai econom. 

Pești

Apar situații pline de confuzie. Dar nici nu ești dispus să faci efort pentru a le înțelege. Chiar vei procrastina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel