Urmărește emisiunea live
Horoscop, marți, 28 aprilie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Scorpionii au o comunicare bună cu partenerii.
Scorpionii au o comunicare bună cu partenerii.
Horoscop. Berbecii devin mai pragmatici.

Berbec

Intrarea lui Mercur în Taur te-a făcut mai atent la ce declari. Parcă nu mai ai chef să te arunci până nu faci o verificare în prealabil. 

Taur

Ți se pun multe întrebări de către apropiați. Au impresia că le știi pe toate și că ai soluții la toate problemele lor. Învață să pui limite.  

Gemeni

Una spui, alta faci. Te surprinzi chiar și pe tine. Nu reușești să te concentrezi deloc și te pierzi în mai multe direcții. Ai nevoie de odihnă.

Rac

Ai așteptări prea mari de la apropiați și nu iei în calcul că nu te-ai consultat cu ei. Dacă nu comunici cu ei, vei fi dezamăgit.

Leu

Discuțiile cu superiorii, deși inconfortabile, îți vor oferi mai multă claritate în ceea ce privește drumul tău în carieră. Deci nu le evita. 

Fecioară

Afli vești surprinzătoare despre unele cunoștinte îndepărtate. Partenerul mai rărește din cheltuielile inutile și fără să îi spui tu.

Balanță

Te-ai săturat să tot primești sfaturi. Chiar nu ai nevoie de ele. Vrei să îți trăiești viața după propriile reguli și principii. 

Scorpion

Comunicarea cu partenerul se îmbunătățește considerabil. În plus, vei afla multe detaliii noi despre viața lui, care îți plac.

Săgetător

Din când în când mai treci și prin zile ca aceasta, când nimic nu îți iese din prima sau când trebuie să explici de mai multe ori ce îți dorești. 

Capricorn

Cauți moduri diferite de a gestiona banii. Crezi că ai fost prea încăpățânat în momentul în care prietenii îți propuneau anumite investiții. 

Vărsător

Colegii te acuză că ești prea delăsător și că nu vrei să te implici serios în proiecte. Și au dreptate, ție îți stă gândul doar la distracție. 

Pești

Trecutul nu îți dă pace. Te contactează persoane pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp. Vei pierde ziua vorbind cu ele.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel