Horoscop, marți, 23 mai 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Careu Jupiter-Pluto. 

Pe 23 mai, avem un careu între Marte din Leu și Jupiter din Taur. Marte din Leu vrea explozie, dramatism, acțiune pură. Jupiter din Taur vrea stabilitate, pragmatism și siguranță. Și uite așa, cele două planete vor încerca să se înțeleagă, dar careul provoacă de fapt multe frustrări, tensiuni interioare și bineînțeles ciocniri de forțe. Ca să nu mai spunem de un posibil exces de zel. Pentru cei mai timizi, acest aspect este minunat pentru că oferă îndrăzneală, dar pentru cei deja agitați poate fi prea mult. 

Berbec

Te vei simți forțat de către oamenii importanți din viața ta să iei unele decizii. Reacțiile tale nu vor fi prea plăcute. 

Taur

Vrei multe și fără să îți dai seama s-ar putea să superi unii oameni din cauza cerințelor. Încearcă să nu pui etichete la furie. 

Gemeni

Cumva, poți fi cel care aduce pacea în confruntările din jurul tău. Devii bun mediator, dai dovadă de un talent oratoric fantastic. 

Rac

Îți vor ieși banii din buzunar destul de repede. Nici nu contează pentru ce anume. Pur și simplu este o tendință demonstrativă. 

Leu

În sectorul profesional vor fi destule provocări. Așa că ai face bine să îți dozezi timpul și resursele în funcție de priorități. 

Fecioară

S-ar putea ca trecutul să te bântuie. Adică unele probleme să reapară, iar tu să nu poți trece mai departe până nu te ocupi de ele. 

Balanță

Câteodată, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Și ți se vor da multe planuri peste cap. Dar te vei adapta!

Scorpion

Te chinui prea mult pentru orice. Fie acasă, fie la serviciu. Poate înveți sau îți permiți să te relaxezi pentru câteva clipe. 

Săgetător

Este mult de muncă! Dar tu numai la asta nu te gândești! Ai un dor de ducă fanastic sau un chef crescut de a te distra. 

Capricorn

O zi bună pentru a-ți stabili obiective financiare pe termen lung. Vei încerca să îi cooptezi și pe cei dragi în planurile tale. 

Vărsător

Te dau peste cap anumite aspecte neplăcute din viața de cuplu sau din familie. Dar este pur și simplu o zi care va trece. 

Pești

Sunt prea multe pe capul tău și simți că nu faci față. Te vor ajuta colegii cu siguranță. Important este să comunici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel