Data publicării:

Horoscop, marți, 18 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Careul Mercur-Jupiter continuă. 

Ne aflăm în continuare sub influența unui careu între Mercur din Leu și Jupiter în Taur. Tensiunile interioare vor fi proiectate în cadrul discuțiilor pe care le vom purta. Ne lipim de orice concept abstract, vom încerca să demonstrăm noi încă o dată legile universului pentru că ne este frică să părem mici. Veți observa în jurul vostru multiple discuții despre totul și nimic. Cuvinte grandioase, replici filozofice, dar nimic practic sau concret. Un aspect bun pentru dezbateri. Mai ales cele despre bani sau despre activități pedagogice/artistice. 

Berbec

Important este să și pui în aplicare ceea ce declari. Nu sunt de ajuns vorbele. Oamenii au nevoie de fapte, dovezi clare. 

Taur

Va trebui să oferi explicații suplimentare celor de acasă și acest fapt te va enerva. Pentru că ai impresia că pierzi timp suficient degeaba. 

Gemeni

Careul dintre Mercur și Jupiter va provoca tensiuni între intuiție și logică. Una simți, și alta îți dai seama că trebuie să faci. 

Rac

Nu este cazul să faci unele cheltuieli doar pentru a-i impresiona pe cunoscuți. Îți faci pe urmă așteptări care îți vor dăuna. 

Leu

Ai mult aplomb astăzi. Îți va și dăuna, dar per total, te vei declara mulțumit la finalul zilei de toate momentele reușite. 

Fecioară

Vei avea senzația că ești tot timpul în urmă față de ceilalți. Că îți lipsește ceva. Că alții au mai multe șanse decât tine. Ai nevoie de odihnă.

Balanță

Ne apropiem de retrogradarea lui Venus, guvernatoarea ta. Deci nici nu mai contează aspectele zilei. Vei avea o stare de neliniște legată de viitor. 

Scorpion

Unele discuții de la serviciu nu îți sunt pe plac. După care nici acelea de acasă. Parcă toată lumea vrea să te contrazică. 

Săgetător 

Graba strică treaba! Mai ales când ai de făcut unele drumuri. Te vei lovi de numeroase încurcături. Dar le vei rezolva. 

Capricorn

Deși nu îți stă în fire, astăzi vei fi mai optimist. De fapt, este așa un soi de curaj nebun. Totuși, nu depăși limitele firescului. 

Vărsător

Fără să îți dai seama, vei încerca să demonstrezi celorlalți că meriți. Dar nu este cazul. Poate mai scapi de complexul de inferioritate. 

Pești

Spusele anumitor colegi te pun pe gânduri. Ce-i drept, nici nu prea verifici ce e în spatele cuvintelor. Este cazul să fii mai circumsuspect. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel