Data publicării:

Horoscop, marți, 15 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Careul Soare-Uranus continuă. 

Careul dintre Soare și Uranus se menține. Deci este nevoie să folosim o doză în plus de detașare. Să nu punem la suflet nimicuri și nici să nu ne supărăm că avem parte de prea multă imprevizibilitate. Mâine avem o Lună Nouă în Leu. Unii dintre voi se pot gândi să reia unele pasiuni. 

Berbec

Munca o faci precum un robot. Vrei să fii mai implicat în viața personală. O perioadă bună să te revezi cu prieteni sau foști colegi. 

Taur

Astrele te încurajează să faci schimbări în locuința ta. Poți repara ceva sau, de ce nu, să îți cumperi noi obiecte decorative. 

Gemeni

Aspectele actuale te obligă să fii apropiat de familie, să comunici mai des cu persoanele dragi și să îți prioritizezi sănătatea emoțională. 

Rac

Ai numeroase planuri. Și parcă nu ai timp să te ocupi de toate. De aceea, este recomandabil să te ocupi de prioritizare. 

Leu

Lasă-te purtat de viață! Acesta este sfatul principal al astrelor. Nu este cazul să te gândești prea mult la ce nu poți controla. 

Fecioară

Mercur încă este în mers direct. Deci aiputea profita de acest aspect prin a-ți rezolva din treburile gospodărești amânate. 

Balanță

Îți vei da seama că ți-ai făcut impresii greșite despre anumiți apropiați. Vei fi nevoit să îți ajustezi așteptările în ceea ce îi privește. 

Scorpion

Nu te poți baza pe nimeni și nimic la locul de muncă. Și de aceea, ar fi bine să înveți să te adaptezi din mers. 

Săgetător

Sunt zile în care ai putea să îți lărgești orizonturile. Să înveți ceva nou, să călătorești unde nu ai mai ajuns sau să îți schimbi perspectiva. 

Capricorn

Câteodată, este sănătos să mai abandonăm tendința de a controla totul. Îți vei da seama că ești prea crispat și că trebuie să fii mai detașat. 

Vărsător

Te poți întâlni cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Cert este că acum ești altă persoană și că nu mai contează trecutul. 

Pești

Vei munci până la epuizare. Dar o vei face și cu drag. Găsești proiectele în care să îmbini utilul cu plăcutul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel