Data publicării:

Horoscop, marți, 13 iunie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop. Mercur se apropie de un careu cu Saturn. 

Cu Mercur recent intrat în Gemeni, vom fi mai comunicativi, curioși, dar și nehotărâți. Dar este un tranzit bun pentru a experimenta astfel încât să ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat. Ziua începe tot cu prezența Lunii în semnul Berbecului, deci am putea spune că este o zi destul de vioaie. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, nu este afectat de niciun aspect, deci am putea spune că ai astrele alături de tine în perioada aceasta. 

Taur

Zilele acestea s-ar putea să iei decizii proaste din punct de vedere financiar. Astrele te invită să accepți sfaturile celorlalți. 

Gemeni

Te vei răzgândi repede din orice punct de vedere. Te vei confrunta cu lipsa de încredere, așa că trebuie să găsești metode să devii mai sigur. 

Rac

Astăzi alegi să fii oportunist, pragmatic și foarte analitic. Ai nevoie de certitudini, nu doar de cuvinte aruncate și promisiuni. 

Leu

Astrele îți recomandă să nu te lași condus de instinct, s-ar putea să dai greș și să îi îndepărtezi pe unii dintre apropiați. 

Fecioară

Haosul de la serviciu te va epuiza. Deci nu neglija deloc odihna și somnul! Și ai face bine să faci pace cu o parte din trecut. 

Balanță

Te vei preocupa de multe activități superficiale. Cumva, nu ai chef să te implici în proiecte care necesită efort susținut. 

Scorpion

Dacă vei încerca să îi înțelegi pe ceilalți, vei avea mult de câștigat. Cu siguranță, poți fi un bun ascultător pentru oricine. 

Săgetător

Treci repede de la un proiect la celălalt. Nivelul tău de adaptare este uimitor. O zi bună pentru experiențe noi cu partenerul. 

Capricorn

Dă-ți voie să primești ajutorul celorlalți. Nu este nimic grav în asta. Dimpotrivă, vei termina mai repede proiectele. 

Vărsător

Cumva ai așteptări mari de la partener. Dar nici măcar nu i le comunici. Și astfel, vor apărea tensiun între voi. 

Pești

La începutul zilei vei fi destul de stresat. Vor fi prea multe pe capul tău. Dar spre seară, îți vei mai reveni cu siguranță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel