Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, marți, 11 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Horoscop zilnic. Mercur intră în Leu. 

Mercur intră în Leu. Și se alătură lui Venus și lui Lilith. Discuțiile despre vacanță vor fi la ordinea zilei. Dar și declarațiile romantice. Vorbim cu mai multă încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți.

Berbec

Faptul că Mercur se apropie de Venus și Lilith îți va da multă apă la moară. De aceea este nevoie să te ții cu picioarele pe pământ. 

Taur

Vorbele unui membru al familiei vor isca mai multe scandaluri. Dar este clar că unele probleme trebuie rezolvate. 

Gemeni

Mercur intră în casa comunicării, acolo unde îi priește cel mai mult. Vorbești, gesticulezi, scrii destul. Online sau offline. 

Rac

Vei gândi mai mult înainte de a face orice cheltuială. Cumva, vrei să te asiguri că ai luat în calcul toate detaliile. 

Leu

După Venus și Lilith, iată că beneficiezi și de prezența lui Mercur. Nu vei duce lipsă de idei, ci doar de simț practic. 

Fecioară

Vei deveni mai introvert. Chiar și cu oamenii cei mai apropiați. Ai nevoie de o perioada mai retrasă, de liniște. 

Balanță

O parte din tine vrea să se implice în planurile făcute cu prietenii, dar cealaltă parte, mai puternică, îți spune să stai în banca ta, să îi lași pe ei să se descurce. 

Scorpion

Dacă ai așteptat să ceri ceva șefului, acum este momentul! Beneficiezi de claritate și imbold. Sigur vei obține ceva!

Săgetător

Îți este frică să greșești și din această cauză vei deveni super vigilent. Dar îți vei da seama că nu te ajută această atitudine. 

Capricorn

Sunt și zile în care nivelul de energie nu este cel dorit de tine. De aceea, ar fi bine să nu uiți că ești om și nu robot. 

Vărsător

Mercur se duce în casa relațiilor. Unii dintre voi vor deveni mai comunicativi cu partenerul. Alții vor aștepta ca acesta să fie mai implicat. 

Pești

Chiar dacă ești în vacanță, tot nu vei scăpa de discuții cu colegii! Iar dacă muncești, încearcă să nu lași pe mâine ce poți face astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel