Data publicării:

Horoscop, marți, 1 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi avem Lună Plină în Vărsător. 

Prima zi a lunii august ne pregătește o Luna Plină în Vărsător. Motivul principal este eliberarea. Descătușarea. Renunțarea la vechi și îmbrățișarea necunoscutului. 

Cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Jupiter, anumite rupturi/eliberări se vor întâmpla într-un mod diferit de ce ți-ai fi dorit tu cu ardoare.

Berbec

Oamenii cu care îți petreci ziua vor avea mesaje importante pentru tine. Nu directe. Ar fi bine să reflectezi ceva timp la ele. 

Taur

Te irită instabilitatea celor de la serviciu. Atât șeful, cât și colegii o mențin parcă intenționat și crezi că nu aduce absolut nimic bun. 

Gemeni

Mercur se apropie de opoziția cu Saturn. Iar Luna Plină de astăzi îți dă numeroase motive pentru a mai fi mai selectiv la serviciu. 

Rac

În continuare, iei decizii care îți afectează bugetul pe termen scurt, dar care se vor demonstra în timp și spațiu unele potrivite. 

Leu

Toți oamenii din jurul tău sunt agitați. Și te vei contamina și tu cu starea lor. Și astfel, nu te vei mai înțelege cu nimeni. 

Fecioară

Unele faze de la serviciu ți se par ireale. Va trebui să te controlezi în fața colegilor. Gândurile tale nu trebuie să devină cuvinte. 

Balanță

Astrele îți recomandă să îți păstrezi timp și pentru propriile plăceri. Dacă nu o vei face, vei deveni foarte frustrat. 

Scorpion

Discuțiile cu familia te pun pe jar. Dar astfel vei descoperi unele probleme care trebuie neapărat rezolvate. 

Săgetător

Te vor irita discuțiile cu oamenii dragi. Multe dintre subiecte ți se vor părea nedrepte și bineînțeles că vei reacționa. 

Capricorn

Cerințele financiare ale partenerului sau ale familiei te pun pe jar. Încerci să le explici că nu este momentul pentru cheltuieli superficiale. 

Vărsător

Cu Luna Plină în semnul tău, vei fi un ghem de emoții. Oamenii dragi nu vor face decât să ți le intensifice. Deci să nu crezi că te pot ajuta. 

Pești

Nostalgia își spune cuvântul. Vei avea tendința să iei decizii bazate pe unele evenimente mai puțin plăcute din trecut.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel