Horoscop, luni, 22 mai 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop. Sextil între Soare și Marte. 

Soarele intrat recent în Gemeni face un sextil cu Marte din Leu. Cei doi aștri se vor susține unul pe celălalt într-un mod armonios. Soarele va predispune la schimbare, iar Marte va oferi curaj și energie. Sunt recomandate, atât activitățile fizice, cât și cele care implică mentalul mult mai mult. Putem lupta cu entuziasm pentru ideile noastre. 

Zilele următoare vor fi marcate de un careu Marte-Jupiter, care va produce multă tensiune mai ales atunci când va fi vorba de schimbat ceva. 

Berbec

Astăzi ai cuvintele la tine și capacitatea de a-i convinge pe ceilalți de propriile idei. De asemenea, te vei adapta la orice mediu. 

Taur

Familia îți cere să fii mai prezent în discuțiile lor. Nu îți convine, îți dă planurile peste cap, dar nu ai ce face. 

Gemeni

Oamenii din jurul tău te vor susține, mai ales dacă le vei cere sprijinul. Este important să lași orgoliile deoparte. 

Rac

Astrele îți recomandă să te bazezi pe intuiție atunci când este vorba de unele cheltuieli. S-ar putea să îți revizuiești atitudinea. 

Leu

Este important să ai o fărâmă de independență. Orice ai face. Astfel, vei deveni mult mai creativ și înțelegător cu alții. 

Fecioară

Trecutul nu îți dă pace, dar depinde doar de tine cum te raportezi la el. Poate nu îi mai dai atâta putere. 

Balanță

Pui prea mult preț pe părerile celorlalți. Și până nu primești aprobarea lor, nu treci la treabă. Poate este cazul să fii mai independent. 

Scorpion

Îți dai seama că discreția este foarte importantă la locul de muncă. Așa că ai face bine să nu dai din casă, dar nici să îi tragi de limbă pe alții. 

Săgetător

Partenerul are diverse planuri, iar tu trebuie să îți ajustezi programul. Inițial, va fi frustrant, dar te vei obișnui cu ideea. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să fii atent la modul în care îți dozezi efortul și resursele la locul de muncă. Momentan, nu o faci bine. 

Vărsător

Nu prea îți stă capul la muncă! Astăzi, ai chef doar de petrecut timp de caltate cu partenerul sau de pasiunile tale. 

Pești

Te concentrezi greu la locul de muncă. Poate că ar trebui să faci o prioritizare. Și astfel, vei ști în ce să investești mai mult sau mai puțin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel