Data publicării:

Horoscop, luni, 17 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Lună Nouă în Rac. 

Astăzi avem Luna Nouă în Rac. Cu Soarele și Luna în Rac, atașamentele vor fi extrem de puternice, dar ne vom lovi și de un val foarte mare de creativitate, sensibilitate, nevoie de a proteja și de a fi protejați. Mai ales din cauza faptului că Luna va fi în opoziție cu Pluto, reîntors în Capricorn. Nu uitați că Luna Nouă vorbește despre energia reînnoirii, despre intenții, despre planuri, despre ce anume dorim să facem în următoarea perioadă. 

Berbec

Este o zi potrivită pentru a te îngriji și de treburile gospodărești, dar și pentru a crea momente de neuitat în preajma familiei. 

Taur

Venus se apropie de retrogradare. Ar fi bine să îți pui ordine în minte prima dată, după care să alegi calea cea mai simplă în toate domeniile. 

Gemeni

Banii îți vor fi cei mai buni prieteni, dar și cei mai mari inamici. Așa că trebuie să ai grijă cum te porți cu ei astăzi. 

Rac

Luna Nouă din semnul tău te împinge către schimbare. Nu ar strica un strop de prospețime. Poate îți cumperi ceva nou pentru garderobă. 

Leu

Deși ai un program încărcat, faci tot posibilul să nu te stresezi. Cumva privești totul din perspectiva unui spectator. 

Fecioară

Mercur face un careu cu Jupiter, deci te agiți mai mult decât este cazul pentru orice. Și nici nu îți ies apele așa cum ți-ai fi dorit. 

Balanță

Unii dintre voi ar trebui să fie mai atenți la ce se întâmplă în carieră. Poate că este cazul să abordați diferit anumite strategii. 

Scorpion

Nici nu mai contează că planurile nu decurg așa cum ți le-ai imaginat atâta timp cât ajungi la rezultatele dorite. 

Săgetător

Vei fi mai suspicios ca de obicei. Simți că oamenii îți ascunde informații. Dar încearcă să nu iei decizii bazându-te pe asta. 

Capricorn

Luna Nouă se petrece în casa relațiilor. Ai putea folosi acest eveniment pentru a aduce prospețime în relația de cuplu. 

Vărsător

Cu Luna Nouă în casa muncii, te vei dovedi a fi destul de muncitor, harnic și implicat. Nu ar strica să nu uiți și de câte o pauză din când în când. 

Pești

Discuțiile cu unii colegi te pun pe jar. Dar nu se întâmplă nimic grav. Încearcă să lași problemele de la serviciu când ești acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel