Horoscop, luni, 11 octombrie 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, luni, 11 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, luni, 11 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Luni, 11 octombrie, Saturn își reia mersul direct în semnul Vărsătorului, iar Venus face o conjuncție cu Nodul Sud.

Mai jos previziunile despre cum te va influența mersul direct al lui Saturn.

Berbec

Este ziua aceea în care să te gândești la planurile tale pentru viitorul apropiat, dar și la oamenii de care vei avea nevoie pentru înfăptuirea acestora.

Taur

Saturn te obligă să faci pași curajoși în carieră. Să accepți ceea ce se întâmplă sau să schimbi astfel încât să te simți mai confortabil.

Gemeni

Credințele și valorile îți vor fi amenințate până când vei fi sigur pe ele și nu îți va mai păsa de ce cred ceilalți despre tine.

Rac

Vine un moment în viață în care trebuie să îți dai seama că nu te mai poți baza pe resursele celorlalți și că trebuie să te descurci singur.

Leu

Saturn își va opri retrogradarea în casa parteneriatelor. Relația de cuplu va funcționa doar dacă tu și partenerul veți discuta deschis despre limite.

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu mai muncești în plus și degeaba pentru un proiect. Cu siguranță vei găsi o metodă prin care să îți eficientizezi munca.

Balanță

Fericirea ta nu depinde doar de ceilalți. Asta vrea să te învețe Saturn. Să te iubești astfel încât să știe și ceilalți cum să te iubească.

Scorpion

Îți dai seama că nu poți face nimic în viață fără stabilitatea emoțională. Și vei face tot posibilul astfel încât să o obții.

Săgetător

Mintea poate fi cel mai bun prieten, dar poate fi și un inamic. Depinde doar de tine cum înveți să îți înfrânezi unele gânduri imature și distructive.

Capricorn

Saturn este guvernatorul tău, deci vei simți diferit această zi. Ce îți cere el? Să îți construiești o stabilitate financiară.

Vărsător

Saturn îți atrage atenția că ai limite. Ai face bine să acționezi în funcție de acestea, cel puțin astăzi. În viitorul apropiat se mai pot schimba lucrurile.

Pești

Dacă ai vrut să stai mai retras, Saturn te-a ajutat cât a fost retrograd. Te va ajuta și acum, dar îți va cere să dai un sens retragerii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel