Urmărește emisiunea live
Horoscop, luni, 11 iulie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop. Luna tranzitează semnul Săgetătorului.

În prima zi a săptămânii se continuă sextilul dintre Soarele din Rac și Uranus din Taur. Ceea ce înseamnă că vom simți nevoia să abordăm diferit unele situații cu care suntem deja obișnuiți. Ne apropiem de o Lună Plină în conjuncție cu Pluto care va crea adevărate furtuni emoționale. 

Berbec

Cauți stabilitatea în absolut orice. Marte nu îți permite să te grăbești în luarea unei decizii, mai ales dacă nu ai o miză serioasă. 

Taur

Ceilalți îți acordă flexibilitate și nu poți decât să profiți. Victimizarea nu este o soluție bună atunci când nu îți ies proiectele. 

Gemeni

Poate părea o zi plină de nehotărâre, dar adevărul este că ai nevoie de mai mult timp și unele informații suplimentare pentru orice. 

Rac

Astrele îți recomandă să te ocupi doar de ceea ce contează cu adevărat pentru viitorul apropiat. Ai nevoie de o colaborare bună cu colegii. 

Leu

Poate ar fi cazul să renunți la un proiect sau la părți din atitudinea ta. Frica nu îți va aduce nimic bun, dar nici un ego inflamat. 

Fecioară

Lumea din jurul tău va fi destul de săritoare, dar doar dacă te vei deschide și vei da de înțeles că ai nevoie de ajutor. Nu îți fie frică!

Balanță

Venus se apropie de un trigon cu Saturn. Deci s-ar putea să ai senzația că totul se mișcă în reluare. Dar îți vei da seama că e mai bine așa. 

Scorpion

Spui lucruri pe care nu ai vrea să le spui. Dar ai ajuns într-un punct în care nu îi mai poți menaja pe alții ca înainte. 

Săgetător

Te zbați prea mult în orice situație. Și acasă și la serviciu. Nu ar strica să fii mai cumpătat și mai lniștit. Evită să crezi pe oricine. 

Capricorn

Ne apropiem de o Lună Plină în semnul tău. Vei simți încă de acum senzația că ți-a ajuns, că nu mai poți continua la fel într-un anumit domeniu. 

Vărsător

Trebuie să îți găsești ritmul și să te ții de el. Dacă nu, vei întâlni destule obstacole și întârzieri și bineînțeles că vor apărea frustrări. 

Pești

Ce ție nu îți place, altora nu le face! De asemenea trebuie să știi ceva: compromisurile făcute astăzi vor costa destul de mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel