Urmărește emisiunea live
Horoscop, joi, 8 iunie 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu, DC News
Astrolog Daniela Simulescu, DC News
Horoscop zilnic. Mercur se apropie de intrarea în Gemeni. 

Venus din Leu se rupe de careurile cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion. Dar se apropie de un careu cu Jupiter! Deci vom fi predispuși la diverse excese. Mercur mai petrece câteva zile în semnul Taurului, timp în care face un sextil cu Neptun din Pești. Inspirația va fi la tot pasul. 

Berbec

Vei avea senzația că apropiații sunt rigizi și nu tu. Îți este frică de schimbare. Dacă îți vei da timp, totul va fi mai simplu. 

Taur

Când scapi de una, dai de alta și tot așa. Cu siguranță că nu te vei plictisi. Caută să nu te lași pradă curiozității. 

Gemeni

Opui rezistență la unele proiecte. Și poate că este mai bine așa. Încă nu ești convins în totalitate de acestea. 

Rac

Dacă îți cumperi ceva, te vei blama toată ziua. Astrele îți recomandă să fii mai blând cu tine și să accepți că trebuie să te răsfeți din când în când. 

Leu

Ai mai mulți ași în mânecă. Depinde doar de tine cum îi folosești. Astrele îți recomandă să te ferești pe cât posibil de snobism. 

Fecioară

Te simți captiv într-o situație. Nu reușești să găsești scăparea, dar nu dispera. În drumul tău sigur vei găsi pe cineva să te ajute. 

Balanță

Ești foarte influențabil, mai ales din punct de vedere financiar. Încearcă să nu faci cumpărături după sfaturile prietenilor. 

Scorpion

Cariera ta depinde doar de atitudinea pe care o vei afișa. Sună simplu, nu-i așa? Dar îți va fi destul de greu să te controlezi. 

Săgetător

Te irită enorm oamenii care nu îți dau dreptate. Și în loc să accepți că oamenii sunt diferiți, te superi precum un copil. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să fii mai prevăzător. Să nu faci promisiuni din punct de vedere financiar. Și să eviți împrumuturile. 

Vărsător

Va fi greu să negociezi orice cu partenerul. Chiar și simplele treburi gospodărești. Poate că sunt lucruri care trebuiau discutate de ceva timp. 

Pești

Colegii te enervează des. Dar atenție la ceva! Nu contează ce fac ei, ci mai degrabă modul în care te raportezi tu la ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel