Horoscop, joi, 31 mai, 2018
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Zodii care trădează fără remușcare
Zodii care trădează fără remușcare
Horoscop. Gemenii trebuie să arunce  o privire în urmă, pentru că undeva, în trecut, se află cheia problemei. Racii, să nu  aştepte ca viselelor să se împlinească de la sine.

HOROSCOP BERBEC JOI 31 MAI

Dacă ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te crampona de acest blocaj, spunând că nu mai există soluţii.

Ba există foarte multe, deci fii pregătit să primeşti din mers şi unele alternative, poate chiar mult mai bune! Roadele cele mai bune nu sunt departe, orizontul e senin şi luminos, totul e să depăşeşti tu faza aceasta în care ai tendinţa că totul a eşuat, că nimic nu mai merge, că ai investit degeaba resurse prea multe.

Nu e deloc aşa, vei vedea că investiţia ta a meritat, dar nu ai ajuns încă acolo: eşti pe calea cea bună!

HOROSCOP TAUR JOI 31 MAI

Se aud veşti bune care adună lumea în jurul unui punct de atracţie de care poate beneficia fiecare în parte într-un anumit fel.

Şi tu ai avut un rol la acest succes care merită celebrat cu atâta bucurie, poate chiar şi cu un iz festiv, pentru că toată lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop.

Se simte o atmosferă de petrecere în jurul tău şi te bucuri din toată inima pentru succesul ce stă la baza acestui moment plăcut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie şi mai mult oamenii şi strânge şi mai puternic relaţiile cu cei din jur, de parcă aţi fi o mare familie.

HOROSCOP GEMENI JOI 31 MAI

Aruncă o privire în urmă, pentru că undeva în trecut se află cheia problemei cu care te confrunţi astăzi.

Data trecută ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar să-ţi aduci aminte cum s-au rezolvat lucrurile atunci şi să repeţi reţeta. Tot în trecut se află un eveniment cu care te mândreşti încă, pe care nu l-a aflat toată lumea, ca atare e bine uneori să mai treci în revistă propriul palmares, ca să ştie toţi cu ce te lauzi.

De fapt nici nu e laudă de sine, ci e o simplă informare a celor din jur cu privire la reuşitele tale mai vechi şi care pot conta şi acum.

HOROSCOP RAC JOI 31 MAI

Nu aştepta ca visele tale să se împlinească de la sine.

Da, vei ajunge acolo cândva, dar, dacă ai lua frâiele acestei acţiuni, roadele se vor arăta mult mai repede. Este deci o chestiune de voinţă, de liber arbitru, de implicare personală, în ceea ce vrei să obţii, pentru că drumul ar fi mult mai scurt dacă ai putea conduce tu maşinăria către succesul dorit.

A spera să se întâmple minuni din senin sau a sta la cheremul altora care ţi-au promis să te ajute, nu ar fi decât o prelungă aşteptare, când succesul e mult mai aproape de tine dacă pui mâna pe unelte chiar tu.

HOROSCOP LEU JOI 31 MAI

Nu-ţi displace deloc starea de linişte care s-a lăsat peste unele planuri ce nu mai aduceau nimic nou în peisaj.

Seamănă cu o zi de totală relaxare, în care nu-ţi mai baţi capul cu problemele de zi cu zi, nici cu piedicile care te ţineau pe loc de la o vreme, ci reuşeşti să te bucuri de linişte, de relaxare, de o stare de comoditate binefăcătoare pentru a-ţi recăpăta buna dispoziţie.

Fie că ai dus sau nu la capăt problemele din ultima perioadă, azi parcă nici n-ar exista, pentru că pui pe primul plan doar ceea ce face bine sufletului, nu ceea ce te măcina până mai ieri.

HOROSCOP FECIOARĂ JOI 31 MAI

Planurile tale merg de minune, dar nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche şi să aştepţi să ajungi la roadele visate.

În continuare e nevoie de decizii ferme, de atenţie sporită la căile pe care mergi, la resursele de care te foloseşti, deoarece succesul tău depinde încă de foarte mulţi paşi pe care urmează să-i faci de acum înainte.

Dacă ai pornit pe un drum, nu înseamnă că de acum lucrurile merg de la sine, ci e nevoie de o continuă investiţie de energie, idei, timp, eforturi pentru a ajunge acolo unde doreşti. important e ca tu să simţi, în adâncul inimii, că e bine ce faci şi să te foloseşti de resursele tale cu înţelepciune.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel