Horoscop, joi, 25 mai 2023
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Leului. 

Soarele intrat recent în Gemeni se apropie de un careu cu Saturn din Pești. Deci este posibil ca în următoarele zile, cei mai mulți dintre noi, să resimtă o oboseală mentală puternică dar și să se îndoiască de propriile forțe. Din fericire, Luna tranzitează semnul Leului. Și ne face destul de orgolioși încât să nu abandonăm repede nicio luptă. 

Berbec

Nu vezi pădurea de copaci! Nu este cea mai bună zi pentru a acorda atenție tuturor detaliilor, chiar și celor nesemnificative. 

Taur

Oricât de mult te-ai chinui, tot vei fi nevoit să scoți mai mulț bani din buzunar. Adică nu are rost să amâni unele investiții. 

Gemeni

Mintea este cel mai bun aliat. Deci încearcă să prioritizezi proiectele care depind în mare parte de ea. Amână restul!

Rac

Astrele îți recomandă să încerci să te observi, ca și cum ai fi propriul spectator. Nu de alta, dar e posibil să crezi altceva despre tine. 

Leu

Ești traversat de o mulțime de emoții. Din fericire, nu te temi deloc de ele și le lași în voie. Nu te baza pe promisiunile prietenilor!

Fecioară

Vei avea impresia că totul se mișcă în reluare. Poate este cazul să te liniștești, așa că profită din plin de acest moment. 

Balanță

Una este ce văd apropiații, alta este cum te simți cu adevărat. Astrele îți recomandă să nu fugi mai mult decât este cazul de emoțiile tale. 

Scorpion

Emiți destule pretenții, dar și ai și argumente puternice. Nu vei fi niciodată mulțumit, dar barem te vei alege cu ceva. 

Săgetător

S-ar putea ca zilele acestea să fie mai intense pentru relația de cuplu. Dacă unul dintre parteneri este mai indiferent, celălalt va comenta. 

Capricorn

Neînțelegerile cu colegii te indispun, dar nu ai ce faci. Doar să ai răbdare! Nu neglija deloc sănătatea!

Vărsător

Vei fi destul de critic cu propria persoană. Astrele îți recomandă să înveți să te valorezi mai mult, să te accepți. 

Pești

Parcă toți vor ceva de la tine. Nu ar fi o problemă, dar adevărul este că ai uitat să te ocupi de anumite chestiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel