Data publicării:

Horoscop, joi, 17 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte face un trigon cu Uranus. 

Avem și un trigon între Marte din Fecioară și Uranus din Taur. Ingredientul necesar pentru a obține o victorie este libertatea. Cu cât avem mai multă flexibilitate în acțiunile noastre, mai ales la serviciu, cu atât vom atinge mai multe obiective. Tendința principală va fi aceea de face schimbări, puțin excentrice pentru cei de lângă noi. Însă cum aspectul se petrece pe semne de pământ, cu siguranță că nu vom risca într-un mod exagerat. Vă recomand să vă regândiți rutinele. 

Berbec

Astrele îți cer să fii mai flexibil, mai dornic de a încerca și alte variante, mai ales în problemele de la serviciu. 

Taur

Trigonul Marte-Uranus te ajută să te mai detașezi. Să nu pui la suflet situații care nu îți aparțin. 

Gemeni

Nu îți convin ție unele aspecte la membrii familiei, dar astăzi reușești să treci mult mai ușor peste. Și să nu ii judeci. 

Rac

Cuvintele sunt cele care contează. Au un rol decisiv. Deci, ar fi cazul să îți pregătești un discurs înainte de evenimentele importante. 

Leu

Te vei pricepe de minune la negocieri. Pentru tine, la serviciu sau pentru oamenii dragi. Deci nu îți fie teamă să ceri ce ți se cuvine!

Fecioară

Furia poate deveni aliatul tău, mai ales dacă găsești supapele necesare pentru a o transforma. Deci nu îți fie teamă de aceasta!

Balanță

Este una dintre acele zile în care nu ai un cuvânt de spus în situațiile importante. Deci ai putea să stai mai retras. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să petreci timp cu prietenii importanți, Vei avea multe de învățat. Mai ales dacă vei fi mai deschis. 

Săgetător

Șefii vor să te vadă mai independent. Nu să depinzi de părerea lor sau de validarea colegilor. Și îți va și plăcea să fii liber. 

Capricorn

O zi bună pentru a-ți pune carisma la lucru. Mai ales în situațiile în care ai ceva de obținut. Trebuie doar să fii mai mândru de tine. 

Vărsător

O zi bună pentru a obține resursele necesare proiectelor tale, mai ales cele din plan personal. Partenerul va fi de mare sprijin. 

Pești

Tu și partenerul veți face o echipă perfectă! Iar cei singuri vor ști să aleagă mai bine posibilii pretendenți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel