Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, joi, 13 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Soarele se apropie de un sextil cu Uranus. 

După trei zile încărcate de evenimente astrologice marcante, avem nevoie să respirăm. Cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se vor agita suplimentar pentru absolut orice. Deși li se spune că nu este cazul, nu vor asculta deloc! Poate și pentru că Pluto este în careu cu Nodurile Lunare și provoacă numeroase transformări interioare. 

Berbec

Soluția vine de la Marte. Care te invită să te bazezi doar pe concret. Cu alte cuvinte, lasă promisiunile pentru altădată. 

Taur

Sunt zile în care nu mai poți uita de tine pentru unele probleme ale familiei. Ai nevoie de timp și energie pentru propriile plăceri. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să folosești mai des “eu”. Chiar ai nevoie să te pui pe primul loc în toate situațiile, și acasă și la serviciu. 

Rac

Cheltuiești mult, dar ai și posibilitatea să înveți să atragi noi venituri. Unii dintre voi chiar vor dori să se educe din punct de vedere financiar. 

Leu

Gândește, socotește și pe urmă vorbește! Nu este cazul să te grăbești cu nimic. Asta înseamnă să stai de vorbă cu propriile frici. 

Fecioară

Intuiția îți funcționează de minune, dar îți va fi greu să îi convingi pe ceilalți. Mai ai de căutat și găsit unele argumente. 

Balanță

Venus, guvernatoarea ta, va retrograda în curând. Vei vedea cum unele planuri se amână sau se anulează. 

Scorpion

Cere ajutorul dacă ai nevoie! Nu este o zi bună pentru a lăsa mândria să își facă de cap. Din cauza ei poți pierde multe. 

Săgetător

Primești multiple lecții. Cumva ești recunoscător pentru, dar în același timp devii și putin invidios. Ai vrea să știi și tu mai multe. 

Capricorn

Astrele îți recomandă să îți întorci atenția către viața personală. Către a găsi un refugiu. Ai nevoie de o bază emoțională. 

Vărsător

Marte se va apropia de o opoziție cu Saturn. Situația ta financiară nu va fi una roz. Deci poate devii mai cumpătat. 

Pești

Partenerul vrea multe și repede. Deocamdată, nu îi poți face pe plac. Vor apărea momente frustrante, dar le veți depăși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel