Horoscop, vineri 1 mai 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Racii vor fi foarte irascibili.
Racii vor fi foarte irascibili.
Horoscop. Peștii vor fi foarte preocupați de bunăstarea celor dragi.

Berbec

Prietenii te susțin în orice inițiativă ai avea. Trebuie doar să comunici cu ei și să le arăți că ești hotărât să nu te lași până nu reușești. 

Taur

Venus se apropie de un careu cu Neptun, aspect ce îți scoate în evidență toate defectele pe care crezi că nu le ai.

Gemeni

Conjuncția lui Mercur cu Uranus te scoate din zona de confort, dar îți oferă și multe posibilități de evoluție personală, chiar dacă respingi schimbarea.

Rac

Nivelul de irascibilitate va crește direct proporțional cu refuzul persoanelor dragi de a se ocupa de ce le ceri. Încearcă să nu ai pretenții mari. 

Leu

Tu vrei atenție, oamenii au alte obiective. Și vei dori să le demonstrezi că greșeșc. Reproșurile tale nu vor face decât să îi îndepărteze și mai mult. 

Fecioară

Este o zi foarte bună pentru a găsi soluțiile mult dorite pentru problemele legale. La serviciu, colegii pun foarte multă presiune pe tine.

Balanță

Partenerul continuă să îți ceară explicații pentru mai multe cheltuieli. Nu fugi iar! Încearcă să ajungi la o înțelegere cu el.

Scorpion

Eforturile făcute pentru membrii familiei nu sunt deloc apreciate, iar acest fapt te va mâhni. Partenerul încearcă să te facă gelos. 

Săgetător

Multe dintre replicile tale de astăzi vor fi foarte dureroase pentru ceilalți. Caută să te gândești de două ori înainte de a jigni pe cineva. 

Capricorn

Îți dorești să fii mai blând, mai moale și să pui preț pe emoțiile celor din jur. Știi că doar așa se vor apropia oamenii de tine. 

Vărsător

Visezi mult cu ochii deschiși și te rupi ușor de rutina cotidiană. Cu greu, îți vei duce la final sarcinile de la serviciu sau din gospodărie. 

Pești

Ești preocupat de bunăstarea celor dragi. Aproape că uiți de problemele tale. Partenerul te va face să fii mai focusat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel