Horoscop iunie 2023. Zodia care trebuie să fie atentă la sănătate. Oboseala te va epuiza
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Descoperă veștile pentru acești nativi în luna iunie!

Putem răsufla ușurați! Cel puțin din punct de vedere astrologic! Prima parte a anului a fost foarte încărcată de schimbări majore, deci destul de copleșitoare. Iată că, din iunie, astrele oarecum ne pregătesc de distracție și de aventură. Cu Venus și Marte în Leu vom dori să fim protagoniști în toate domeniile vieții noastre, ne vom cere drepturile și vom aștepta respectul cuvenit. Saturn își începe retrogradarea și ne obligă să mai frânăm, iar Pluto se întoarce în Capricorn dorind să ne reconfigurăm relația cu tot ce înseamnă autoritate.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna iunie va veni încărcată de multă muncă pentru tine. Dar poate să apară și reversul medaliei, procrastinarea. De asemenea, este posibil să îți dai seama că stilul tău de viață trebuie să sufere niște modificări. Dar începe cu lucruri mici, care se vor observa în timp. Se recomandă să fii și mai precaut în zona relațională. Te poți bucura și de o mulțime de evenimente, de petreceri, concedii sau vacanțe.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Iunie se anunță a fi o lună minunată pentru tine. Urmează o perioadă grozavă pentru partea de intimitate și senzualitate, de care te poți bucura din plin. Poți face pasiuni nebune în această lună de vară, fie că vor fi pentru o persoană, pentru un lucru sau pentru un obiectiv. Însă, este momentul să observi mai mult realitatea, mai ales că Pluto revine în semnul tău și îți amintește tot ce s-a petrecut din 2009 până azi.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel