Horoscop iunie 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, revine cu horoscopul pentru luna iunie.

De această dată, aflăm ce-i așteaptă pe nativii din Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion.

Vestea bună a lunii iunie este intrarea lui Venus în semnul Leului. Până când își va începe retrogradarea (23 iulie), ne vom bucura de acest tranzit cu tot ce ne poate da el: dramatism, vivacitate, creativitate, nevoia de atenție, iubire înflăcărată, iubire de sine. Ca să nu mai spunem că și Marte, planeta pasiunii și a acțiunii, este în același semn. Și când Venus și Marte se întâlnesc, se creează o punte către succes, carismă, competiție și atracție.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Iunie îți priește, nativ Leu! Mai ales că Venus va intra în semnul tău la început de lună. Simți că dai pe dinafară de carismă și atragi pe oricine, ca un magnet. Le vei ști pe toate! Ești îndemnat să te bucuri de viață luna viitoare, să ieși pe afară, să te distrezi, să te pui în valoare cât mai mult. Urmează o lună minunată. Și la locul de muncă se anunță schimbări favorabile, pe care le aștepți de mult timp. Trăiește clipa și axează-te mai mult pe lucrurile bune, o să ai de câștigat! 

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Se vor întâmpla multe lucruri la locul de muncă, dar nu toate vor fi roz. Pentru că apar numeroase schimbări, poți simți că ești obosit, dat peste cap. Surmenajul este prezent în luna iunie, așa că trebuie să ai grijă în acest sector, chiar dacă vei continua să îți faci treaba ca la carte. Pe plan relațional, pot reapărea niște decizii de acum câteva luni. Și urmează o lună potrivită pentru aceste decizii în relații, care se pot întâmpla cu încetinitorul.

VEZI CONTINUAREA PE ASTROSENS - https://www.astrosens.ro/horoscop-iunie-2023-pentru-leu-fecioara-balanta-si-scorpion_5873.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel