Horoscop ianuarie 2023. Ce aduce prima lună din noul an pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Descoperă care sunt veștile pentru acești nativi în prima lună a anului 2023.

Iată că vine 2023! Cu toții avem nevoie de o veste bună la începutul anului. Ei bine, astrele chiar au! Chiar dacă 1 ianuarie se va asemăna cu 31 decembrie din cauza faptului că 2023 începe și se termină cu Mercur retrograd în Capricorn. 

Marte își va opri retrogradarea în semnul Gemenilor pe 12 ianuarie. Vom prinde din nou curajul să ne aruncăm în mai multe direcții. Vom dori să experimentăm, astfel încât să găsim calea cea mai bună.

Mercur își va opri și el retrogradarea pe 18 ianuarie. Acest fapt ne va ajuta să nu mai cărăm după noi proiecte vechi, ci să începem să ne ocupăm de cele noi. Jupiter tranzitează Berbecul fără piedici, iar Luna Nouă din Vărsător de pe 21 ianuarie va aduce un plus de prospețime în viața noastră. 

Am putea spune că prima jumătate a lunii trebuie dedicată odihnei, iar cealaltă pentru a sădi noi semințe. Vom trece cu toții de la o procrastinare profundă la nevoia crescută de experimentare. 

Și să nu uităm ceva: principala lecție a anului 2023 va fi acceptarea! Așa că îți poți pune încă de pe acum întrebarea: am curajul să mă schimb? Pe mine, nu pe alții!

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nativii Săgetător nu au de ce să se plângă în prima lună a lui 2023. Tranzitul Jupiter în Casa a 5-a aduce un suflu nou, chef de viață și de joacă și multe momente minunate pentru nativii care au copii. Dacă în ultimele luni, nu au fost clipe minunate pe plan relațional, datorită retrogradării lui Marte, de pe 12 ianuarie când își reia mersul direct, lucrurile devin mai favorabile. Începi să rezolvi și întârzieri legate de parteneriate, pe plan profesional. Nu te mai consideri oropsit pe plan financiar. 

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Sezonul Capricornului a început pe 21 decembrie și durează până pe 20 ianuarie. Pentru acest semn, luna ianuarie vorbește despre seriozitate, dar și despre a lăsa lucrurile să se întâmple. Urmează o lună bună pentru gânduri, idei și intenții. Vei putea să gestionezi mai bine stresul, dar este de preferat să lași totul să vină de la sine la început de an. Te vei concentra mai bine pe plan financiar spre finalul lunii.

Citește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel