Horoscop, duminică, 4 iunie 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Lună Plină în Săgetător. 

Luna Plină din Săgetător va fi în careu cu Saturn din Pești. Ne vom da seama că este o mare diferență între a ști și a crede. Iar Saturn face ca lucrurile să fie și mai complicate. Lupta dintre “eu știu“ versus “eu cred“ va fi destul de aprigă și va produce repercusiuni îndelungate. Am putea spune că laitmotivul evenimentului este dublul standard. Sunt momente în care declarăm puternic că noi nu am reacționa într-un fel, dar ne vom trezi la un moment dat când va trebui să ne adaptăm și vom recurge exact la faptele pe care le respingeam la un moment dat. Venus se pregătește să iasă din Rac. 

Berbec

Discuțiile și călătoriile vor fi însoțite de greutăți sau întârzieri. Astrele îți recomandă să nu iei nimic la modul personal. 

Taur

Nu vei fi de acord cu unele cheltuieli, dar partenerul are altă părere. Așa că va trebui să ajungeți la un numitor comun. 

Gemeni

Tu nu ești partenerul și nici invers. Fiecare dintre voi trebuie să aibă personalitatea sa și să și-o exprime fără teamă. 

Rac

Va fi o zi obositoare. Problema este că nu vei ține cont de semnalele organismului. Și astfel îți vei umple programul. 

Leu

Una dintre acele zile în care trebuie să împaci și capra și varza. Adică și nevoile tale, dar și cerințele oamenilor apropiați. 

Fecioară

Totul este apăsător, chiar și mersul la cumpărături. Și chiar dacă nu ai motiv, tu vei fi taciturn mai toată ziua. 

Balanță

Ai un dor de ducă fantastic, dar și treabă de făcut. Deci va trebui să găseșt timp și resurse pentru ambele activități. 

Scorpion

Banii vor fi motiv de ceartă. Astrele îți recomandă să te relaxezi serios pentru că umează o săptămână plină la serviciu. 

Săgetător

Treci printr-o multitudine de emoții. Bineînțeles că frica și furia vor fi alături de tine la orice pas. Nu este cazul să te superi pe nimeni. 

Capricorn

Insiști prea mult cu trecutul. De parcă nu vrei să fii mai prezent. Astrele îți recomandă să încerci să te relaxezi. 

Vărsător

Nu vei avea acces la ceilalți așa cu ți-ai fi dorit. Deci, nu te supăra dacă multe dintre planuri se vor amâna sau anula. 

Pești

Familia se va supăra dacă vei fi prea autoritar. Încearcă să lași spațiu și altora și să nu te bagi acolo unde nu îți ferbe oala. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel