Horoscop, duminică, 28 mai 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Careu Soare-Saturn. 

Pe 28 mai, vom experimenta un careu între Soarele din Gemeni și Saturn din Pești. Cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) în astrograma natală vor resimți din plin o epuizare pe plan mental, dar și oboseală fizică. Atenție că acest aspect poate fi responsabil de pierderea încrederii în propria ființă. Energia lui Saturn se referă la modul în care ne limităm sau ne restricționăm. O figură a datoriei, structurii și responsabilității, planeta cu inele înlocuiește idealismul cu munca reală și grea necesară pentru a ne îndeplini obiectivele. Saturn prezintă provocările cu care ne confruntăm și sentimentul de realizare care ne așteaptă când le-am întâlnit.

Berbec

Nu vei fi prea comunicativ. Așa că ar fi bine să le explici apropiaților că nu ești cea mai plăcută prezență. Ca să nu se supere degeaba pe urmă. 

Taur

Vei fi nevoit să faci unele cheltuieli din cauza faptului că prietenii nu sunt foarte organizați. Nu este cazul de reproșuri. 

Gemeni

Nivelul de oboseală este uimitor! Și parcă totul se mișcă foarte lent, în reluare. O zi bună pentru odihnă și relaxare. 

Rac

Nu este cazul să tragi de tine cu nimic! Încearcă să îți pui pe primul loc nevoile. Și pe urmă ale celor dragi. 

Leu

Vei proiecta fricile tale pe cei din jur. Și nu vei reuși să îi vezi în mod obiectiv. Nu este o zi bună pentru planuri de viitor. 

Fecioară

Te vei contra cu oricare persoană care va fi autoritară cu tine, mai ales fără un motiv. De aceea ar fi bine să eviți acești oameni. 

Balanță

Vei avea parte de numeroase întârzieri și amânări. Evită discuțiile despre cine are dreptate, îți vor declanșa multe stări neplăcute. 

Scorpion

Multe dintre fricile tale nu se justifică. Mai ales când este vorba de sectorul amoros. Nu te lăsa pradă imaginației!

Săgetător

Partenerul trece prin momente mai grele și trebuie să fii alături de el. Asta nu înseamnă că nu îți va da numeroase bătăi de cap. 

Capricorn

Vor fi multe scandaluri legate de treburile domestice. Pur și simplu, nimeni nu vrea să lucreze, iar tu nu poți lăsa lucrurile așa. 

Vărsător

Te dai peste cap pentru oricine și uiți de tine. În primul rând, fii mai atent la buzunarul tău. Și nu cheltui pe nimicuri!

Pești

Atmosfera din sânul familiei nu este una pacifistă. Vei încerca să eviți orice responsabilitate, dar nu vei reuși. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel