Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, luni, 28 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Astăzi avem o conjuncție între Mercur retrograd și Pallas în semnul Fecioarei. 

Pe 28 august, Mercur retrograd face o Conjuncție cu Pallas în semnul Fecioarei. Mercur guvernează comunicarea în toate formele sale, inclusiv vorbirea, scrisul, ascultarea și exprimarea în general. Pallas, cunoscută mai frecvent ca Athena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei. Mercur, gândirea pe termen scurt, se întâlnește cu Pallas, gândirea pe termen lung/strategia, în semnul logicii. Deci este un aspect nemaipomenit pentru a relua idei mai vechi astfel încât să le dăm viață. Și pentru a stăpâni haosul. 

Berbec

O parte din haosul din viața ta ți se datorează. Este o zi bună pentru a analiza stilul de viață în vederea îmbunătățirii. 

Taur

Astrele îți recomandă să lași furia și să încerci să comunici cu copiii. Să îi asculți și să îi auzi. Să eviți să le negi realitatea. 

Gemeni

Nu ești de acord cu strategia familiei într-o anumită privință. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să nu le comunici asta. 

Rac

Apropiații te apreciază, dar se și tem de tine. Pentru că ești foarte critic, pretențios și ironic. Se vor simți respinși de tine. 

Leu

Astrele te invită să îți faci o strategie pe termen lung din punct de vedere astrologic. Vei avea nevoie cu siguranță. 

Fecioară

Îți faci prea multe gânduri și acționezi prea puțin. Și astfel pierzi timp important. Apropiații vor încerca să te motiveze. 

Balanță

Ce visăm noaptea nu este întotdeauna realitate. În plus, ai mare grijă la bârfele care apar în jurul tău. Evită-le!

Scorpion

Unii prieteni vor fi alături de tine în realizarea unor planuri. Nu vei avea energie dorită și îți va trebui sprijin. 

Săgetător

Ești preocupat de planuri, mai ales pe plan profesional. Cumva, uiți de faptul că este nevoie și de fapte, nu doar promisiuni. 

Capricorn

Te vei agita prea mult pentru carieră, și mai puțin pentru cei dragi. Astrele te invită să cauți un echilibru între profesie și viață personală. 

Vărsător

Orice formă de control va fi de prisos. În loc să fii sigur de ceva, pierzi timp și energie. Și nici nu te alegi cu nimic. 

Pești

Partenerul este foarte preocupat de unele proiecte de la serviciu. Nu va avea timpul necesar să îți acorde atenție ca altădată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel