Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, duminică, 25 iunie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei
Horoscop zilnic. Marte careu Uranus. 

Pe 25 iunie, vom avea un careu între Marte din Leu și Uranus din Taur. Frustrările pot ajunge la un nivel greu de gestionat. Și nu neapărat unele noi, ci unele împământenite. Furia și tensiunile vor fi la tot pasul. De asemenea, veți observa reacții de tip tantrum, nu doar la copii, ci și la adulți, mai ales la cei care au marcaj fix (planete personale, ascendent, unghiuri importante, nodurile lunare) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Pot apărea multe gesturi/acțiuni neașteptate și necontrolate. 

Berbec

Vei fi foarte surprins de oamenii din jur, dar și de viață în general. Astrele au un mesaj pentru tine: Să nu spui niciodată niciodată!

Taur

Instabilitatea din sânul familiei te irită suficient încât să nu vrei să mai intri în contact cu nicio rudă, nici măcar cele mai apropiate. 

Gemeni

Spui lucruri care nu sunt pe placul altora și cu greu vei înelege reacțiile lor. Astrele îți recomandă să îi și asculți, nu doar să îi auzi. 

Rac

Apar cheltuieli neprevăzute și bineînțeles mulți nervi din această cauză. Important este să vezi și partea plină a paharului. 

Leu

Comportamentul tău este prea neconvențional pentru prieteni și familie. Dar tu chiar ai chef de o schimbare în viața ta. 

Fecioară

Ai chef să faci un pas în spate. Parcă, totul se petrece cu o viteză uimitoare și pur și simplu nu ai energia necesară să te ocupi de multe. 

Balanță

Nici măcar tu nu te ții de planuri, deci nu are rost să le reproșezi același lucru și celor dragi. Evită discuțiile despre cine are dreptate. 

Scorpion

Nu vei suporta să primești ordine sau să ți se spună ce trebuie să faci. Nici la serviciu, dar nici de la prieteni. 

Săgetător

Propria judecată nu este de partea ta astăzi. Așa că ai face bine să nu intri în polemici sau să încerci să schimbi părerea cuiva. 

Capricorn

Cu greu îți vei potoli impulsurile. Există riscul să fii destul de indiscret. Astrele te sfătuiesc să nu dai din casă detalii importante. 

Vărsător

Cei singuri vor fi atrași de personalități mai ciudate. Iar ceilalți vor trece prin diverse faze cu partenerul. 

Pești

Nu insista să le faci tu pe toate dacă vezi că nu prea ești ajutat. Poate nu este cea mai bună zi în acest sens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel