Data publicării:

Horoscop, duminică, 20 august 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de Mercur retrograd. 

Urmează o săptămână de foc, așa că vă recomand să vă bucurați de acest ultima zi de weekend. Luna tranzitează semnul Balanței și face aspecte pozitive cu Soarele și Venus. Deci vom avea aspectele potrivite pentru socializare, evenimente și distracție. 

Berbec

Poate fi o zi frumoasă dacă vrei. Cu alte cuvinte, astrele îți recomandă să te preocupi de jumătatea plină a paharului. 

Taur

Te zbați prea mult pentru treburile gospodărești. Este cazul să te mai relaxezi. Și să te preocupi pentru relaxare și odihnă. 

Gemeni

Simți apropierea de Mercur retrograd. Te cuprinde o neliniște interioară pe care nu știi să o procesezi spre binele tău. 

Rac

De dimineața până seara stai pe telefon cu rudele sau oamenii cunoscuți. Astrele îți recomandă să alegi și varianta față în față cu unii dintre ei. 

Leu

Unele cheltuieli te deranjează. În rest, sunt destule ocazii pentru a te simți bine în preajma persoanelor celor mai îndrăgite. 

Fecioară

Parcă îți dau târcoale unele amintiri. Nu te poți face că nu există, dat nici nu este cazul să le dai prea multă putere. 

Balanță

Careul Venus-Jupiter este destul de provocator pentru tine. Ești în stare să cheltuiești mulți bani pentru a le face pe plac altora. 

Scorpion

Chiar este o zi nemaipomenită pentru a te (re)vedea cu prieteni vechi. Veți depăna multe amintiri. Partenerul va fi și el curios. 

Săgetător

Te vei contra cu unele persoane autoritare. Nu îți place să ți se dea ordine. Dar vei găsi cu siguranță și motive de bucurie. 

Capricorn

Dacă nu ești la serviciu, nu are rost să exagerezi cu treburile gospodărești. Încearcă să te și bucuri de viață.

Vărsător

Familia nu agreează că petreci mai mult timp cu prietenii. Va trebui să înveți cum să împaci și capra și varza. 

Pești

Comunicarea cu partenerul este vitală. Indiferent de greutăți, acesta va fi lângă tine dacă va ști toate datele problemei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel