Horoscop, duminică, 18 septembrie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Opoziție Soare-Neptun. 

Opoziția dintre Soarele din Fecioară și Neptun din pești va crea o mulțime de nebuloase în viața noastră. Dacă îl mai punem la socoteală și pe Mercur retrograd, vă dați seama că ziua va fi una destul de zăpăcită. Nu este cazul să luăm decizii bazându-ne pe experiența altora. S-ar putea să nu ne folosească și să ne și dăuneze. De asemenea, așteptați-vă la schimbări bruște în rutina cotidiană. 

Berbec

Te vei răzgândi de prea multe ori. Nu este cazul să îți fie frică de greșeli. Nu vor fi unele colosale, ci unele ușor de corectat. 

Taur

Îți va fi greu să îți dai seama ce îți dorești tu. Vei ajunge să faci unele activități doar pentru că alții sunt mai siguri pe ei. 

Gemeni

Discuțiile cu familia vor fi inconfortabile, îți vor consula timpul și energia. Fă tot posibilul să găsești metode de a gestiona furia. 

Rac

Oamenii din jurul tău nu se țin de cuvânt. Nu este cazul să pierzi timp judecându-i, ci mai degrabă caută soluții la probleme. 

Leu

Pe la finalul zilei, vei descoperi că unele cheltuieli au fost făcute pe baza unui impuls. Deci ar fi bine să ai o listă. 

Fecioară

Nu ești deloc sigur de intențiile oamenilor apropiați. Ar fi recomandabil să nu îți faci deloc așteptări în ceea ce îi privește. 

Balanță

Va trebui să fii mai atent la simptomele resimțite, organismul îți va da semne că este obosit. Deci nu îți aglomera programul!

Scopion

Prietenii nu se vor ține de promisiuni, deci ar fi bine să nu îți faci programul în funcție de ei. Ci în funcție de ce vrei tu. 

Săgetător

Vei duce negocieri toată ziua. De la cine se ocupă de unele treburi gosdpodărești până la ocuparea unul loc de parcare. 

Capricorn

Toate drumurile pe care le vei face vor avea un element neprevăzut. Important este să fii pregătit de surprize. 

Vărsător

Vei fi mai extremist. În mod inconștient, vei face unele gesturi șocante. Ar fi bine să îți protejezi pe cât se poate buzunarul. 

Pești

Îl acuzi pe partener că nu știe ce vrea, dar când colo s-ar putea ca exact tu să fii factorul indecisiv. Mai multă toleranță nu ar strica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel