Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, duminică, 16 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mai este o săptămână pâna la retrogradarea lui Venus. 

Mai este o săptămâna până la retrogradarea lui Venus în semnul Leului. O retrogradare care nu va fi simplă din cauza inconjuncției cu Neptun, careurilor cu Jupiter și Uranus sau a conjuncției cu Lilith. Acest evenimente nu se va lăsa cu efecte în viețile tuturor, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim prevăzători la relațiile și finanțele proprii. 

Berbec

Cu răbdare și muncă vei reuși să treci peste orice problemă. Chiar și peste acelea din zona afectivă, care te consumă.

Taur

Venus intră în zona de preretrogradare. Instabilitatea îți va declanșa numeroase frici, dar sigur vei reuși să le depășești. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu fugi de discuțiile despre bani cu familia. La început, vor fi nervi. Dar oamenii dragi te vor și ajuta să rezolvi unele probleme. 

Rac

Luna Nouă de mâine se va petrece în semnul tău. Mulți dintre voi vor dori să o ia de la capăt în unele domenii. Folosiți această zi pentru planificare. 

Leu

Nu mai știi cine ești. Îți pui această întrebare chiar dacă la suprafață pare că nu ai nicio problemă. Ai nevoie de câteva clipe de introspecție. 

Fecioară

Din grabă, vei spune și face lucruri care vor deranja pe apropiați. Va dura ceva timp până vei reuși să îi faci să te ierte. 

Balanță

Astrele îți recomandă să te odihnești serios astăzi. Urmează o săptămână plină de evenimente care te vor epuiza serios. 

Scorpion

Profesional, lucrurile merg. Dar, personal, va trebui să treci prin unele teste. Fie că ești într-o relație sau singur. 

Săgetător

Ți se pare că nu te înțelege nimeni, dar adevărul este că ai exigențe ridicole. Și asta pentru că ești destul de critic și cu propria persoană. 

Capricorn

Astrele te invită să aduci prospețime în relația de cuplu. Este nevoie să schimbi discursul, comportamentul sau să petreci mai mult timp cu partenerul. 

Vărsător

Ar trebui să fii preocupat de optimizare. În orice domeniu al vieții. Dacă vei comunica deschis, sigur vei găsi pe cineva dispus să te ajute. 

Pești

Marte se apropie de o opoziție cu Saturn. Vei avea un comportament de tip pasiv-agresiv cu partenerul. Și acesta se poate supăra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel