Data publicării:

Horoscop, duminică, 14 mai 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Mercur se pregătește să își oprească retrogradarea. 

Luni, Mercur își va opri retrogradarea în semnul Taurului. Vom căpăta mai multă claritate și putere de a lua cele mai bune decizii, mai ales pe plan financiar. Și parcă nu vom mai sta atât pe gânduri înainte de a trece la fapte. Jupiter se pregătește să iasă din Berbec. Iar Luna va tranzita semnul Peștilor. 

Berbec

Simți că este momentul unei schimbări. Dar încă nu îți dai seama încotro. Atunci când te vei liniști, atunci vei descoperi. 

Taur

Astrele te favorizează zilele acestea, deci ai putea să încerci să vezi partea plină a paharului. Astfel, vei primi și mai multe șanse. 

Gemeni

Vei răsufla ușurat! Cum Mercur, guvernatorul tău, își va opri retrogradarea, vei observa și tu că vei pune mai mult preț pe prezent. 

Rac

Comunicarea dintre tine și apropiați va avea de suferit, dar cu răbdare veți reuși să vă înțelegeți. Nu este o zi bună pentru planuri. 

Leu

Ții prea mult la imaginea ta și asta s-ar putea să te facă să pierzi unele detalii importante din viața personală a celor dragi. 

Fecioară

Partenerul va fi cel care te va liniști atunci când vei avea un acces de furie. Vei avea tendința de a-i judeca pe cei apropiați. 

Balanță

Jupiter mai petrece două zile în casa parteneriatelor. Ai putea profita de moment pentru a aduce îmbunătățiri în acest sens. 

Scorpion

Mercur își va opri retrogradarea în casa a șaptea, a relațiilor. Deci vei putea vorbi mult mai deschis cu partenerul. 

Săgetător

Vor apărea încurcături diverse în momentul în care te vei ocupa de treburile gospodărești. Încearcă să nu te stresezi suplimentar. 

Capricorn

Vei fi mult mai empatic, mai ales cu membrii familiei. De altfel, discuțiile cu copiii se vor desfășura după al tău plac. 

Vărsător

Vei accepta mult mai ușor părerile celorlalți. Vei dori liniște și pace în orice domeniu al vieții. Evită cheltuielile impulsive!

Pești

Cu Luna în semnul tău, vei observa că treci de la o emoție la alta. Astrele îți recomandă să nu te izolezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel